Vreme čitanja: oko 1 min.

"Blickrig" Srbije, Evropsko prvenstvo na vidiku: Pogledajte golove Mitrovića i Tadića

Vreme čitanja: oko 1 min.

Orlovima će u meču sa Bugarskom biti dovoljan i bod

  • 0
Fudbal kvalifikacije za Evropsko prvenstvo Srbija Crna Gora Foto: Mileta Mirčetić

Srbija igra utakmicu 8. kola kvalifikacija za Evropsko prvenstvo, a protivnik je reprezentacija Crne Gore. Posle 1:1 na poluvremenu, Orlovi su u drugom delu delovali mnogo bolje, te su stigli do zasluženog vođstva od 3:1.

Prednost našem timu doneo je Aleksandar Mitrović. Igrao se 73. minut kada je Milinković-Savić idealno proigrao Dušana Tadića, ovaj prošao po levoj strani i idealno uposlio centarfora naše reprezentacije kome je preostalo samo da pošalje loptu u praznu mrežu za delirijum na tribinama.

Crnogorci nisu ni stigli da se oporave od šoka, već je usledio novi gol. U 77. minutu asistent za drugi pogodak naše selekcije, Dušan Tadić, primio je loptu na 16 metara od gola gostiju, namestio se i idealno šutirao u levi ugao Mijatovićevog gola. Gol nisu uspela da spreče ni dva klizeća starta, te parada golmana Crne Gore.

Naša selekcija se sada nalazi nadomak plasmana na Evropsko prvenstvo, i to prvo od 2000. godine. Za plasman će nam, kako stvari trenutno stoje biti potreban bod protiv Bugarske. Taj meč na programu je 19. novembra.

(Telegraf.rs)

Video: Pešiću, a da razmisliš o Mitroviću? Da, na Aleksandra mislimo

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA