Vreme čitanja: oko 1 min.

"Možda ćete da imate drugog selektora": Hit odgovor Piksija na pitanje o isteku ugovora

Vreme čitanja: oko 1 min.

Izuzetno raspoložen bio je Piksi na konferenciji posle meča, a na pitanje o isteku njegovog ugovora, usledio je hit odgovor

  • 26
Konferencija za medije, selektor Dragan Stojkovic Piksi, Aleksandar Mitrovic Foto: Nikola Anđić

Fudbalska reprezentacija Srbije savladala je Crnu Goru sa 3:1, i tako napravila ogroman korak ka konačnom plasmanu na Evropsko prvenstvo.

Velike zasluge za to idu i selektoru Draganu Stojkoviću Piksiju, koji je "sklopio kockice" i koji će, kako stvari stoje, uspeti da odvede Srbiju na dugo čekani EURO.

Izuzetno raspoložen bio je Piksi na konferenciji posle meča, a na pitanje o isteku njegovog ugovora, usledio je hit odgovor.

- Nije bilo, kome je do priče? Ko da priča o tome, tu su ove utakmice, nije bio prioritet. Meni ugovor ističe, 31. decembra 2023. godine, na kraju ove godine, tad mi ističe ugovor. Možda ćete da imate drugog selektora, otkud znam, mislim nikad se ne zna, svašta je moguće. Mogu dve strane da se ne slože, da se izljubimo... Svi treneri imaju klauzule, ako se kvalifikuješ, produžava se, ako ne... Onda je aufiderzen. Nego, gledajte ove hotele po Nemačkoj da rezervišete na vreme, da ne bude problem - rekao je Stojković.

Podsetimo, Srbiji je dovoljan samo bod protiv Bugarske, kako bi i zvanično obezbedila plasman na Evropsko prvenstvo.

(Telegraf.rs)

Video: "Već sam odveo Srbiju na EURO, najbolje da će Bugari da me sapletu...": Piksi puca od samopouzdanja

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Andrej

    18. oktobar 2023 | 08:57

    Vec sam odveo Srbiju na Euro...kakva skromnost,ti odveo.(mi odveli).A na sta ces tamo da se vadis,mozda na Vlahovica kojeg ni sad nemas ali ga sad ne spominjes kao izgovor.Ne znas da napravis taktiku,ne znas da postavis fazu odbrane nego je sve slobodna igra pa sta se desi.Ne znas da napravis balans izmedju umetnika i "vodonosa".Nisi taj....

  • časlav

    18. oktobar 2023 | 08:50

    niti si bolji il losiji od krstajica .. al Misteru ti si mnogo skup.. nemamo mi taj luksuz da placamo za neke neuspehe. kao sto se vidi na terenu nasi fudbaleri u sastavu jedva se borimo sa ekipama 3lige

  • 8t

    18. oktobar 2023 | 09:01

    I vreme je da dobijemo novog selektora,razočarao si nas svojom taktikom i postavkom igrača

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA