Vreme čitanja: oko 1 min.

Ovo nije humano! Mesi driblinzima ponižavao dva Peruanca odjednom, jednog dvaput bacio na zadnjicu!

Vreme čitanja: oko 1 min.

Nova magija Lea Mesija

  • 1
Lionel Mesi Printskrin: Twitter.com/@AlbicelesteTalk

Fudbaleri Argentine pobedili su Peru sa 2:0 na gostovanju u Limi, čime su nastavili sa maksimalnim učinkom u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo 2026. godine, čime su jedini sa maksimalnim učinkom u južnoameričkim kvalifikacijama.

Dvostruki strelac bio je Lionel Mesi, koji je i posle Mundijala u Kataru i osvajanja titule prvaka sveta nastavio da dominira u dresu Argentine.

Njemu je čak i poništen gol za het-trik, ali potez koji je obeležio meč jeste njegov dribling, kada je izbacio iz igre dvojicu čuvara koji su ga napali, od čega je jednog čak dva puta bacio na zadnjicu.

Navijači na društvenim mrežama divili su se ovom potezu Mesija.

U ostalim mečevima je Urugvaj pobedio Brazil sa 2:0, Paragvaj je bio bolji od Bolivije sa 1:0, Venecuela je slavila protiv Čilea sa 3:0, a Ekvador i Kolumbija su remizirali bez golova.

Argentina je sada lider kvalifikacija sa 12 bodova iz četiri meča, Urugvaj, Brazil i Venecuela imaju sedam. Kolumbija šest, Ekvador, Paragvaj i Čile po četiri, Peru ima jedan, a Bolivija je jedina bez bodova.

(Telegraf.rs)

Video: "Već sam odveo Srbiju na EURO, najbolje da će Bugari da me sapletu...": Piksi puca od samopouzdanja

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • vk

    18. oktobar 2023 | 12:37

    Ovakav igrac se radja jendom u 100 godina.kako lagano daje golove sve oko 16 terce a ronaldo iz 2 metra ili penale i kazu ronaldo bolji od messi.ja mislim messi i Ronaldo ko dan i noc.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA