Vreme čitanja: oko 1 min.

Superkompjuter otkrio šanse Srbije da ode na EURO: Nećete verovati koji je procenat da Orlovi putuju u Nemačku

Vreme čitanja: oko 1 min.

Sve je tu...

  • 0
Fudbal kvalifikacije za Evropsko prvenstvo Srbija Crna Gora Foto: Mileta Mirčetić

Fudbaleri Srbije su protiv Crne Gore načinili jednu od najvažnijih pobeda u ovom kvalifikacionom ciklusu za Evropsko prvenstvo koje se održava u Nemačkoj iduće godine, te praktično imaju doslovno minimalne šanse da na isti ne odu.

Meč sa Crnom Gorom je bio od izuzetne važnosti, jer nam je upravo bila potrebna pobeda za nešto mirniji san, međutim, i dalje nije zvanično obezbeđen plasman na Evropsko prvenstvo.

Ovom pobedom, Srbija je otišla na pet bodova viška u odnosu na Crnu Goru, na dva kola do kraja (odnosno, jedno kolo za naš tim) što znači da našoj reprezentaciji treba samo bod protiv Bugara, zbog boljeg međusobnog skora sa Sokolovima imaju tu prednost.

Takođe, ako nekim slučajem Bugarska uspe da iznenadi Srbiju, onda će Orlovima za plasman na EURO biti potrebno da Crna Gora ne slavi protiv Litvanije i Mađarske u preostale dve utakmice.

Kada se to sve prenese u procente, superkompjuter, sračunao je i koja je šansa da Srbija ne ode na Evropsko prvenstvo. Verovali ili ne, radi se o šansi manjoj od jednog procenta da naša reprezentacija ne bude učesnik na idućem Evropskom prvenstvu!

(Telegraf.rs)

Video: "Već sam odveo Srbiju na EURO, najbolje da će Bugari da me sapletu...": Piksi puca od samopouzdanja

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA