Vreme čitanja: oko 1 min.

Nagelsman već načinio radikalan potez: Ilkaj Gundogan novi kapiten Pancera

Vreme čitanja: oko 1 min.

Prethodno je obavljen razgovor sa Manuelom Nojerom

  • 1
Kostarika Nemačka Svetsko fudbalsko prvenstvo Foto: Tanjug/AP

Julijan Nagelsman je pobedom protiv selekcije SAD od 3:1 započeo svoj mandat na klupi reprezentacije Nemačke, a sada je povukao i konkretne poteze. Novi selektor obavestio je dosadašnjeg kapitena Manuela Nojera da u budućnosti neće nositi traku, a ta uloga je sada namenjena Ilkaju Gundoganu.

Vezista Mančester sitija bio je jedan od najboljih aktera na utakmicama sa Amerikom i Meksikom, te je slektor na konferencijama pohvalio njegove nastupe.

Ovo je bio i logičan potez, uzimajući u obzir činjenicu da Nojer od decembra nije zabeležio zvanični meč, otkako se povredio na skijanju.

Nagelsman, koji je bio trener Bajerna, istakao je da je obavio razgovor sa Nojerom, te da je pouzdani čuvar mreže odluku primio kao pravi profesionalac.

Istina je – razgovarao sam sa Manuelom telefonom. Dobro je podneo moju odluku da promenim kapitena, on je pravi profesionalac - naveo je selektor Pancera.

Podsećanja radi, Nojer je jedan od trojice igrača koji su osvajali Svetsko prvenstvo i još su u konkurenciji za reprezentativni sastav. Pored njega, dres reprezentacije Nemačke još uvek nose Mats Humels i Tomas Miler.

(Telegraf.rs)

Video: Vanja Milinković Savić oduševio klince na jugu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA