Vreme čitanja: oko 1 min.

I Alegri u centru skandala: "Dobio je 30.000 u kazinu, pa 3.000 uplatio na tiket i Seriju B"

Vreme čitanja: oko 1 min.

Pojavio se i snimak iz kazina

  • 0
Masimilijano Alegri Printskrin: Instagram/dillingernews

Italijanski fudbal poslednjih dana drma ozbiljan skandal kada je u pitanju nelegalno klađenje igrača na utakmice, što je javnosti otkrio tamošnji čuveni "paparaco" Fabricio Korona!

Prvi na listi bio je Nikolo Fađioli, koji je potom javno priznao i dobio sedam meseci suspenzije, zatim i Sandro Tonali i Nikolo Zaniolo, da bi se u celu priču u međuvremenu uvezao i trener Juventusa Masimilijano Alegri.

Korona tvrdi da se Alegri kladio na utakmice Serije B, te je pokazao jedan video snimak kako pomenuti stručnjak kocka u kazinu za vreme kovida.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by Dillinger News (@dillingernews)

Kazino u Italiji nije nelegalan, ali Korona tvrdi da je Alegri tom prilikom zaradio 30.000 evra i da je tri dao osobi pored sebe kako bi ovaj uplatio za njega.

- Stalno je kockao. Jednom je osvojio 30 hiljada evra i dao je tri hiljade osobi pored sebe govoreći da je to za račun, odnosno listić za kladionicu. Njegov prijatelj je uplatio listić za njega. Puno se kladio na utakmice Serije B iz kazina - tvrdi Koronin izvor.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA