≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Incident u Subotici: Menig van kontrole, nasrnuo na Duljaja usred meča

Vreme čitanja: oko 1 min.

Holanđanin je zreo za ozbiljnu sankciju kluba ako u njemu još uvek radi neka od institucija

  • 6
Kvinsi Menig Printscreen: TV ArenaSport 1 Premium

Uveliko se u Subotici igrala završnica meča, Partizan je ubedljivo vodio protiv Spartaka sa 3:0, a onda je u prvi plan Tv prenosa “uleteo kadar” u kome se Kvinsi Menig i trener Igor Duljaj guraju. Ljutog Holanđanina su potom odvukli saigrači I ostatak stručnog štaba, a klub iz Humske bi koliko sutra žestoko trebalo da ga sankcioniše zbog neprofesionalizma, jer nije prvi put u poslednjih nekoliko meseci da izlazi iz okvira običnog fudbalera.

Menig je već nekoliko mečeva “na ledu” kod Duljaja, tim pre što svoje obaveze na terenu ne izvršava u skladu sa bogatim ugovorom koji je ko zna kako dobio, jer kvalitet koji poseduje je daleko od onoga što iziskuje Partizan.

Ovoga puta se zagrevao da uđe na teren, ali je Duljaj promenio odluku, što je Holanđanina izbacilo iz takta, pored činjenice da mu polako klizi sigurna pozicija, u koju ga je neko uljuljkako bez ikakvog osnova u proteklom periodu. Tako je I krenuo ka Duljaju, koji ga je odgurnuo, a veči problem su sprečili ostali igrači I treneri...

Nije prvi put da Menig iskače iz koloseka, proteklog leta je na pripremama u Sloveniji odbijao da trenira upirući prstom u čelmike kluba koji su mu dugovali određenu sumu novca na ime plata. Duljaj je imao razumevanja za igrača, nije mu stajao na muku, no, Menigovo ponašanje je vremenom postalo destruktivno, uz sve ono što (ne) pruža na terenu.

Kap je prelila čašu u Subotici i Partizan je na potezu, jer ako dopusti da ispodprosečni stranac remeti atmosferu u timu koji je prvoplasirani, onda je samo pitanje šta je sledeće...

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • GP

    20. oktobar 2023 | 23:01

    Prebaciti ga u Teleoptik, jos veceras!

  • Veteran

    21. oktobar 2023 | 05:35

    Alo i ovaj Duljaj ko muva bez glave,tri minuta pre kraja zagreva igrača i onda ga vrati na klupu,ne pravdam Meninga,ali i Duljaj donosi loše odluke i stvara konfuziju!?🤐

  • Goran

    21. oktobar 2023 | 09:48

    S obzirom na situaciju u klubu i zemlji nebi me začudilo da većina igrača ovako reaguje. Uprava radi sve da satre klub i celo sportsko društvo, trener je za ovaj posao nepismen ali poslušan i to trenutno mesto na tabeli je samo zasluga igrača. Da je sreće pa da ga svi uhvate za vrat da pokažu da su i oni ljudi a ne predmeti za izivljavanje. U čistoj situaciji lako je odstraniti nekoga. Ovako niko nezna razloge pobune i ne treba mi da sudimo.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA