Vreme čitanja: oko 1 min.

Poseta u Zemunelu: Antidoping agencija najavila testiranje u Partizanu

Vreme čitanja: oko 1 min.

U ponedeljak će tokom treninga nasumično biti odabrana trojica fudbalera, koji će dati uzorke

  • 6
FK Partizan Foto: FK Partizan

Antidoping agencija Srbije najavila je posetu sportskom centru Partizana u Zemunu, gde će biti izvršeno nasumično testiranje fudbalera prvog tima pred nastavak takmičenja u Superligi Srbije, saznaje Telegraf. Sve to pred gostovanje ekipe Radničkom 1923, koje tim Igora Duljaja očekuje u sredu od 14 časova.

Naime, Antidoping agencija Srbije, odnosno njeni tehničari, najavili su dolazak u sportski centar u ponedeljak i tim povodom zatražili su raspored treninga prvog tima, kako bi se termini “posete” poklopili.

Najavljeno je takođe da će nasumično biti izabrana trojica prvotimaca, koji će biti testirani, a rezultati uzoraka će biti naknadno objavljeni.

Dopnig kontrola u srpskom fudbalu se veoma retko pominje u “običnim mečevima”, mahom čujemo da su fudbaleri testirani posle večitih derbija, mada se u mandatu Aleksandra Stanojevića, u Partizanu, dogodilo da Antidoping agencija Srbije proveri igrače (oba tima) dva dana pred okršaj sa Crvenom zvezdom, što je tada bilo veoma interesantno, krajnje neuobičajeno i ostavljalo je prostora za spekulacije...

(Telegraf.rs)

Video: Partizan drugom golom prelomio meč u Subotici

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Besna glista

    21. oktobar 2023 | 12:52

    E jb ga?! Sad će ispasti da se igrači Partizana drogiraju i da su zbog toga u vrhu tabele. Pa ovo čak nije ni smešno.😀

  • Leo42

    21. oktobar 2023 | 13:05

    Prosetajte do Rajka imacete pune ruke posla!

  • Hahha

    21. oktobar 2023 | 13:14

    Haha najavila je da ce da dodje sutra da me testira na nedozvoljena strestva??? Pa to je kao da vas policajac zaustavi pijanog i da kaze docicu sutra da vasnTestiram dali imate alkohol u sebi.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA