Vreme čitanja: oko 1 min.

Srbin i Crnogorac tresli mreže u debaklu svog tima: Čak 14 golova viđeno u prvoj ligi Češke

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ovo se ne viđa svaki dan

  • 1
Mlada Boloslav Vlin Foto: Glück Dalibor / ČTK / Profimedia

Sve naslovne strane budu ispunjene kada u nekoj ligi petica vidimo šest ili sedam golova od obe ekipe. Sve preko toga je statistička greška, ali na jednom meču prve lige Češke se desilo nešto gotovo nestvarno za taj nivo fudbala.

Naime, na meču između Zlina i Mlade Boleslav postignuto je čak 14 golova, tako da su gosti slavili rezutatom 9:5.

Prvo poluvreme je završeno rezultatom 2:1 za domaću ekipu, ali su se gosti iz Mlade Boloslav u potpunosti razgoropadili početkom drugog.

Sve je krenulo u 49. minutu, na rezultatu 3:1, samo tri minuta nakon novog gola protivnika, kada je krenula rafalna paljba.

Vasil Kušej je pokrenuo lavinu, potom je u roku od dva minuta Lamin Javo postigao dva pogotka, da bi samo osam minuta kasnije Daniel Mareček postigao peti pogodak svog tima.

Niz je prekinuo srpski fudbaler Zlina Vukadin Vukadinović iz penala u 64. minutu, ali to ih nije sprečilo da nastave niz u 78. minutu, golom Mareka Matejovskog.

Za domaći tim se u 85. minutu upisao i Nedeljko Kovinić, crnogorski fudbaler. Međutim, to na kraju nije sprečilo protivnika da dođe do ukupno devet pogodaka.

(Telegraf.rs)

Video: Duljaj surovo iskren: Nije PFK - Pomozite fudbalskom klubu, smenite me, ali dajte igračima hleba

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA