≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Real i Sevilja podelili bodove, ali i čarke: Serhio Ramos želeo da se pobije sa štoperom bivšeg kluba

Vreme čitanja: oko 1 min.

Svega je bilo u ovim mečevima

  • 0
Serhio Ramos, Antonio Ridiger Printskrin: X / LM10_BLAUGRANA

Sa nove četiri utakmice u La Ligi, nastavljena je najjača liga Španije, a zanimljivo je bilo u Sevilji, gde je viđen i derbi kola između domaćina i Reala iz Madrida, dok je drugi klub iz Madrida (Atletiko) slavio protiv Selte.

Naime, ranije tokom dana su odigrana dva meča, u jednom je Sosijedad slavio protiv Majorke sa 1:0, dok je "srpski" Hetafe odoleo Betisu i izvukao je bod na svom terenu.

Prava poslastica viđena je na samom kraju dana, kada su snage odmerili već pomenuti Sevilja i Real, odnosno Selta i Atletiko.

Kada je reč o duelu iz Viga, Atletiko je imao dost a sreće, pošto je golman Viljar dobio crveni karton u 25. minutu zbog penala, siguran je bio Grizman, ali je to bio samo uvod u ono što sledi. Francuzu to nije bio jedini gol na meču, pošto je do kraja postigao i još dva, čime je potvrdio trijumf svog tima.

Dosta zanimljivije je bilo u Sevilji, gde je od uvodnih minuta viđena tenzija. Federiko Valverde je prvobitno postigao gol već u 4. minutu susreta, ali je on poništen zbog Vara. Mreže su potom mirovale sve do 74. minuta, kada je David Alaba pogodio sopstvenu. Ipak, Real se nije predao, a samo četiri minuta kasnije, Dani Karvahal je iskoristio asistenciju Tonija Krosa i doneo je konačnih 1:1.

Takođe, na ovom meču su viđene i čarke, a akter njih, bio je Serhio Ramos, koji se našao u klinču s  Antotinijom Ridigerom.

Standings provided by Sofascore

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA