Vreme čitanja: oko 1 min.

Mijatović posle pobedničkog gola na Marakani protiv Javora: "Nema ništa lepše od toga, nastavljamo borbu"

Vreme čitanja: oko 1 min.

Crveno-beli su se juče provukli i uzeli tri boda protiv Ivanjičana

  • 1
Jovan Mijatović Foto: MNPress

Fudbaleri Crvene zvezde uspeli su posle mnogo muke da savladaju Javor golom mladog i talentovanog Jovana Mijatovića u 79. minutu utakmice.

Navijači crveno-belih su posle meča pevali "Najskuplji, a loše igrate" svojim pulenima jasno im stavljajući na znanje da nisu zadovoljni kako sve izgleda u poslednjih nekoliko sedmica.

Pa ipak, Jovan Mijatović odigrao je sjajno i kaže da mu je ovaj gol mnogo pomogao na polju samopouzdanja i da se sada oseća daleko lepše.

- Osećam se odlično. Ne postoji ništa lepše u fudbalu od toga da na Marakani postignete gol za pobedu. Mislim da smo igrali dobro, ali nam je falilo malo sreće u završnici, pa smo u prvom poluvremenu pogađali i stative i prečke. Ali uspeli smo da ostanemo prisebni i da naposletku trijumfujemo, te upišemo tri boda pred utakmicu protiv RB Lajpciga. Pokazali smo karakter i to je ono što je bitno pred utakmice koje slede. Nastavićemo da se borimo za Zvezdin dres - istakao je Mijatović.

Ovaj gol je bio mnogo važan, ostavio je Zvezdu u trci za Partizanom u Superligi Srbije.

- Imam veliki odraz, mislim da je to genetski, ali u svakom slučaju mi izuzetno znači kada to mogu da primenim na terenu i postignem gol. Meni je zaista bitno da igram, tako da se radujem svakoj utakmici, bez obzira da li nastupam za omladince ili Grafičar. Naravno, najviše volim da igram za prvi tim Zvezde, ali sam svestan da je ispred mene još mnogo rada i truda. Zahvalio bih se i navijačima, posvećujem im gol, jer nam 90 minuta daju vetar u leđa. Juče je krenula da pada kiša u jednom trenutku, a oni su sve glasnije pevali, hvala im na tome - podvukao je mladi Jovan.

(Telegraf.rs)

Video: Duljaj surovo iskren: Nije PFK - Pomozite fudbalskom klubu, smenite me, ali dajte igračima hleba

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA