Vreme čitanja: oko 1 min.

PLS: Mačva se iz Čelareva vraća bez bodova, Grafičar tone sve dublje

Vreme čitanja: oko 1 min.

Nastavljena je Prva liga Srbije

  • 0
FK Novi Sad, FK Mačva Printskrin: Youtube / Prva liga Srbije

S nove dve utakmice je nastavljeno takmičenje u Prvoj ligi Srbije, a odigrani su mečevi u Beogradu, odnosno u Čelarevu. U glavnom gradu je Grafičar ugostio Vršac, dok su u Vojvodini svoj meč odigrali komšijske ekipe Novog Sada i Mačve.

Grafičar je ove sezone izuzetno loš, pošto su prethodne igrali u plejofu za ulazak u Superligu, dosta toga se promenilo u klubu, a u tome se ogledaju i dosta slabi rezultati.

Oni su u utakmici protiv Vršca odigrali još jedan slab meč i poraženi su sa 2:1, čime su upisali svoj šesti poraz ove sezone u Prvoj ligi, te su posle 12 utakmica ostali na samo 10 osvojenih bodova i na 14. poziciji. Grafičar je čak i poveo na utakmici, Petrović je postigao gol u 13. minutu, onda je Cejić izjednačio u 16., dok je Glavinić doneo konačnih 2:1 u 87. minutu susreta.

Za to vreme, u Čelarevu su snage odmerile ekipe Novog Sada i Mačve, gde je klub iz Šapca bio favorit, ali nije opravdao to.

Poprilično teška utakmica, bez golova sve do poslednjih minuta. Kada su svi mislili da će se utakmica završiti bez golova, naizgled bezazlena šansa Novog Sada, proboj po desnoj strani, a onda ubacivanje i snalaženje Abrahama doneli su pobedu "Kanarincima", koji sada imaju 11 bodova.

Mačva ovim porazom ostaje na sredini tabele, jer imaju 17 bodova iz 12 odigranih mečeva.

Standings provided by Sofascore

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA