≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Dobio sam 3000 poruka, žao mi je, mama": Ispovest čoveka zbog kog nije nastavljen derbi Oli - PAO

Vreme čitanja: oko 1 min.

Odluka doktora bila je ključna u ovoj situaciji

  • 0
Hristos Gogos Printskrin: Twitter/@AntreasPatsour1

Lekar derbija Olimpijakos - Panatinaikos, Hristos Gogos, oglasio se nakon prekinutog meča grčkog šampionata u pokušaju da objasni šta se sve dešavalo u nedelju veče u Pireju!

Gogos je bio ključna figura i od njegovog potpisa je značilo da li će meč biti nastavljen, nakon što je jedan igrač gostujućeg tima povređen od petarde.

Pored toga što ga je i jedna i druga strana optužila da je "blizak njihovim protivnicima", Gogosa su optuživali i da je promenio prvobitno mišljenje o stanju Huankara, levog beka "zelenih" koji je potom proveo noć u bolnici.

- Od 1991. godine do danas sam sportski lekar jer volim fudbal. Takođe imam status sportiste iz Italije od kasnih 80-ih. Bio sam na bezbroj derbija i suočio se sa bezbroj teških situacija. Nedavno me je Unija koristila kao UEFA trenera za povrede ACL-a. Današnji dan me prevazilazi kao osobu i nezamislivo rastužuje - napisao je Gogos na društvenim mrežama, te poručio:

- Uvek radim za dobro svojih pacijenata. Dakle, nikada nisam promenio mišljenje, samo sam opisao progresivno poboljšanje njegove kliničke slike pred kolegama ortopedima dve grupe. Dakle laž koju je pokrenuo sportski novinar i ponovili mnogi nestručnjaci, ima kratke noge. Sve je opisano u dva mišljenja na engleskom za arbitra i grčkom za javnost i tužioca.

- Konačno, sve što imam od svih ovih godina bavljenja fudbalom su bezbrojne fotografije sa svima. Oni koji misle da su "ulovili brancina" su smešni. Tužan sam i zbog toga što sam dobio nekih 3000 poruka u kojima su mi poželeli sve najgore. I za mene i za moju već pokojnu majku. Žao mi je mama.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA