≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Određen sudija za meč Lajpcig - Zvezda, već je sudio crveno-belima u Evropi

Vreme čitanja: oko 1 min.

Crveno-bele očekuje teško gostovanje u Lajpcigu

  • 7
Hoze Marija Sančez Martinez Printskrin: Youtube/ Referee's World

Španac Hoze Marija Sančez biće glavni sudija meča trećeg kola grupe G Lige šampiona između Lajpciga i Crvene zvezde, saopštila je danas Evropska fudbalska unija (UEFA).

Njegovi pomoćnici biće Raul Kabanjero i Injigo Prijeto, dok je UEFA za četvrtog arbitra odredila Hozea Luisa Munueru. U VAR sobi biće takođe Španci Karlos del Sero Grande i Rikardo de Burgos. Delegat na meču biće Belgijanac Fernand Mese, a za posmatrača suđenja je određen Alain Hamer iz Luksemburga.

Hoze Marija Sančez je pre dve godine sudio meč Lige Evrope između Crvene zvezde i Ludogoreca, koji je šampion Srbije dobio rezultatom 1:0. Takođe, sudio je i meč Repubike Irske i Srbije 2021. godine, kada je bilo 1:1.

Prvo mesto na tabeli grupe G LŠ drži Mančester siti sa šest bodova, Lajpcig je drugi sa tri, a Jang Bojs i Crvena zvezda imaju po jedan poen.

(Telegraf.rs)

Video: "Najskuplji, a loše igrate": Delije zagrmele na svoje pulene

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Rola

    23. oktobar 2023 | 14:21

    Zašto i u Evropi ne biraju sudije koje odgovaraju Zvezdi kao u našem prvenstvu. Terzić bi trebao da napiše saopštenje i uloži žalbu za ovako delegiranje sudija jer to nije fer. Ako se žalba ne usvoji onda trebamo istupiti iz takvog ne nameštenog takmičenja jer mi drugačije ne znamo.

  • Dejan

    23. oktobar 2023 | 11:15

    Mogla bi zvezda da bira sudije ako joj ovi neodgovaraju

  • ....

    23. oktobar 2023 | 16:41

    I Terza moze da im sudi,ali dzaba vam novci moji sinovci😉

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA