Vreme čitanja: oko 1 min.

Apsolutno ludilo u PLS: Smederevo izgubilo, timove od drugog do 10. mesta dele samo četiri boda

Vreme čitanja: oko 1 min.

Tekstilac je slavio u Odžacima protiv Smederevaca

  • 1
Bojan Ostojić, FK Smederevo Foto: FK Smederevo

Možda je OFK Beograd odmakao, ali će se za drugo mesto u Prvoj ligi Srbije voditi i više nego žestoka borba. To je pokazao i današnji derbi Tekstilca iz Odžaka i Smedereva koji je pripao domaćoj ekipi minimalnim rezultatom - 1:0 (1:0).

Pre ovog meča, Smederevo je bilo drugo na tabeli i prethodno je iz Kupa Srbije eliminisalo TSC. Samim tim, mogao im se pripisati i epitet favorita, koji na kraju gosti nisu opravdali.

Domaćin je slavio golom Prinsa Ukačukvua iz prvog minuta nadoknade prvog poluvremena, pa je sa nova tri boda napravio pravu malu zbrku u gornjem delu tabele.

Situacija je sada takva da je Smederevo na drugom mestu sa 20 bodova, ali je vezalo dva poraza, a razlika između drugoplasiranog i 10. na tabeli je samo četiri boda!

Kolubara, Radnički iz Sremske Mitrovice, Vršac i Dubočica imaju po 19 bodova. Tekstilac iz Odžaka i Inđija imaju po 18, dok Mačva ima 17, a Jedinstvo sa Uba 16.

U donjem delu tabele su Radnički sa Novog Beograda (13), Sloboda Užice (12), RFK Novi Sad (11), Grafičar Beograd (10), Metalac (8) i Mladost GAT (5).

Standings provided by Sofascore

(Telegraf.rs)

Video: Duljaj surovo iskren: Nije PFK - Pomozite fudbalskom klubu, smenite me, ali dajte igračima hleba

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA