≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Belić: "Fiorentina je kruna karijere za većinu igrača, zašto Čuka ne bi napravila iznenađenje?"

Vreme čitanja: oko 1 min.

Čuvar mreže Brđana se nada da su on i saigrači naučili školu

  • 0
Nemanja Belić Foto: FK Čukarički

Fudbaleri Čukaričkog u četvrtak nastavljaju paklen tempo kada je u pitanju raspored, a nema sumnje da duel sa Fiorentinom u Italiji spada u kategoriju onog najtežeg!

Brđani u četvrtak od od 21 čas gostiju Violi u okviru 3. kola Lige konferencije, to znači da će golman Čuke Nemanja Belić imati ozbiljan izazov da sačuva svoju mrežu.

- Lepo je igrati u Evropi, ovo su sad utakmice za uživanje. Neće biti treme, Fiorentina je kruna karijere za svakog od igrača. Teško da je neko osim Vranješa i Adžića igrao veće utakmice. Nema potrebe za strahom, imali smo ga protiv Genka i Olimpijakosa, tu školu smo naučili. Zbog prevelikog respekta prema rivalu olako smo primili dva gola, posle smo zaigrali bolje, ali nismo imali ni dovoljno sreće. Dešavaju se iznenađenja u evropskim mečevima, zašto Čukarički ne bi kreirao jedno u narednom periodu – upitao se Belić.

U dresu Fiorentine jedan od najbitnijih igrača je Nikola Milenković, srpski reprezentativac, momak koji je u Firenci od 2017. godine.

- Milenković je odličan štoper, jedan od najboljih igrača Srpske reprezentacije. Analiziraćemo i njegovu igru, kao i svih pojedinaca, dobro ćemo se spremiti i nadam se ostaviti lep utisak u Firenci – zaključio je Belić.

Osvrnuo se Belić i na poslednje gostovanje Novom Pazaru.

- Idemo dalje, ne osvrćemo se nazad. Znamo da jedan pozitivan ishod menja situaciju u našu korist. Vredno treniramo, imamo odličan skup kvalitetenih igrača, atmosfera u svlačionici je i dalje na vrhunskom nivou. Bilo bi dobro da nam se za sve promašaje vrati u Evropi.

- Igramo na dva fronta, uskoro ćemo startovati i u Kupu Srbije. Jesmo se nadali da ćemo imati više bodova u domaćem šampionatu, ali sada je situacija takva da svako svakog može da pobedi. Mišljenja sam da smo zaslužili bodove protiv Voždovca i Novog Pazara, bez želje da potcenim bilo kog rivala.

(Telegraf.rs)

Video: Zbog ove bakljade je prekinut meč Čukarički - Crvena zvezda

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA