≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Šta za Zvezdu znači ishod meča Jang Bojs - Mančester siti?

Vreme čitanja: oko 1 min.

Građani su slavili sa 3:1 protiv Švajcaraca u Bernu

  • 11
FK Mančester siti Foto: Tanjug - AP

Fudbaleri Mančester sitija uspeli su da slave protiv Jang Bojsa na gostovanju u Bernu, pošto su posle dva gola u završnici koja je postigao Erling Haland uspeli da odnesu sva tri boda. Taj meč su pomno pratili svi navijači Crvene zvezde - 1:3 (0:0).

U prvom poluvremenu nije bilo golova, da bi u nastavku krenulo da "rešeta" na sve strane. Prvo je Manuel Akanđi u 48. minutu obradovao Engleze, ali samo nakratko.

Usledila je reakcija Švajcaraca koji su šokantno izjednačili preko Elije u 52. minutu, ali se onda pojavio niko drugi do Erling Haland. On je prvo vratio prednost Građanima u 67. minutu sa penala, a potom ga i overio na asistenciju Rodrija u 86. minutu. U međuvremenu je zbog igranja rukom poništen i pogodak Hulijana Alvareza.

Mnogi navijači se sada pitaju kako će ovaj ishod uticati na rasplet grupe u kojoj se nalazi Zvezda. Matematika je sledeća.

Siti je sa nova tri boda bukvalno došao na samo bod od proslaka u dalju fazu takmičenja. Lajpcig je drugi sa šest bodova i ima pet više u odnosu na Crvenu zvezdu, ali i na Jang Bojse koji su na po jednom bodu posle tri kola.

Taj bod su Srbi i Švajcarci osvojili u međusobnom duelu, a ono što Zvezdi baš i ne odgovara je činjenica da momci iz Berna nisu izgubili i ubedljivije, jer bi tada crveno-beli bili u prednosti na tabeli.

Ovako, i Zvezda i Jang Bojs stoje na gol razlici 4:8 posle tri kola, zbog čega će taj meč u Bernu koji je međusobni mnogo odlučivati.

Rezultati ostalih utakmica Lige šampiona:

Antverpen - Porto 1:4 (1:0)

Seltik - Atletiko Madrid 2:2 (2:1)

Njukasl - Borusija Dortmund 0:1 (0:1)

PSŽ - Milan 3:0 (1:0)

RB Lajpcig - Crvena zvezda 3:1 (1:0)

(Telegraf.rs)

Video: Navijači Zvezde preplavili Lajpcig: Pogledajte njihov korteo pred meč

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA