Vreme čitanja: oko 1 min.

Gvardiola moli na strpljenje: "Ne može Haland u svakom meču da postigne po četiri gola"

Vreme čitanja: oko 1 min.

Menadžer Sitija stao u odbranu svog igrača

  • 0
Pep Gvardiola Printskrin: Instagram/skysports

Menadžer Mančester sitija Pep Gvardiola izjavio je da nije realno da norveški fudbalski reprezentativac Erling Haland na svakom meču postigne po četiri gola.

Haland je ove sezone postigao devet golova na devet mečeva u Premijer ligi, dok se Norvežanin tek na meču trećeg kola Lige šampiona protiv Jang Bojsa upisao u listu strelaca u najkvalitetnijem evropskom klupskom takmičenju.

Haland je na utakmici u Švajcarskoj postigao dva gola. Gvardiola je rekao da veruje da je norveški napadač izašao iz male krize u kojoj se nalazio u poslednjih nekoliko nedelja.

- Ljudi ne žele da Haland uspe i očekuju da u svakom meču postigne po četiri gola. A to nije realno. Žao mi je, ali on će davati golove još dugo. Erling je neverovatna opasnost i od svega je najvažnije da stvara šanse. Već je dao mnogo golova u Premijer ligi, više od igrača koji trenutno dobijaju puno komplimenata - rekao je Gvardiola.

Gvardiola je uveren da će Haland da nastavi sa dobrim igrama. Haland je prošle sezone na 53 utakmice postigao 52 gola.

(Telegraf.rs)

Video: Neverovatan promašaj fudbalera Partizana u Kragujevcu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA