≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

Barak nahvalio IMT, pa otkrio hoće li Mijatović dobiti šansu: "Nema potrebe za poređenjem igrača..."

Vreme čitanja: oko 2 min.

Crveno-bele očekuje novi meč u Superligi

  • 5
Barak Bahar Printskrin: Youtube/Crvena zvezda

Trener fudbalera Crvene zvezde Barak Bahar izjavio je pred utakmicu sa IMT-om, da njegova ekipa mora da ima maksimalan fokus na sutračnjem meču.

Fudbaleri Crvene zvezde u subotu od 18 časova gostuju ekipi IMT-a u utakmici 13. kola Superlige Srbije.

- IMT je odličan tim. Umeli su da naprave probleme mnogim ekipama sa kojima su se sastali. Takođe igraju dobar presing, kao i odbranu. Svesni smo da ćemo morati da se pripremimo kvalitetno za utakmicu, uz maksimalan fokus, kako bismo ostvarili željeni rezultat.

Dodaje da će u narednom periodu "crveno-beli" raditi na unapređenju odbrane.

- Ne želim da poredim sezone, jer svaka je priča za sebe. Ne bih se vraćao unazad i pričao mnogo o prošlosti. Svestan sam da Crvena zvezda prima više golova nego što je poželjno. Protiv Javora smo sa druge strane igrali odličnu odbranu, ali smo iz jednog šuta primili pogodak. Želimo da unapredimo i taj segment igre - zaključio je Bahar.

Bahar je prokomentarisao i Krasoa.

- Svaki igrač ima uspone i padove. Kraso je mnogo pomogao ekipi na početku šampionata, nadam se da će tako i nastaviti. Očekuje se od njega da to čini i u budućnosti, kao i da će biti na terenu. Verujemo u njega - rekao je Bahar, a onda dodao i da je Endiaje prva opcija.

- Nema potrebe za poređenjem igrača. Svi igraju i dobijaju određenu minutažu. Vredno treniraju, daju sve od sebe, obojica rade vrhunski. Mijatović je dugo u klubu, ovde odrasta i svakako će u narednim mečevima dobijati šansu.

Crvena zvezda prima mnogo više golova nego u prethodnim sezonama u Super ligi Srbije.

- Ne želim da poredim sezone, svaka je priča za sebe. Ne bih se vraća unazad i pričam mnogo o prošlosti. Svestan sam da Crvena zvezda prima više golova nego što je poželjno. Protiv Javora smo igrali odličnu odbranu, ali smo iz jednog šuta primili gol. Želimo da unapredimo i taj segment.

(Telegraf.rs)

Video: Barak Bahar se slomio zbog situacije u Izraelu: "To su monstrumi! Kako možete to da ignorišete?"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA