≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Postekoglu je preporodio Totenhem: Pevci već u petak zacementirali prvo mesto Premijer lige

Vreme čitanja: oko 1 min.

Hodžson proslavio veliki jubilej

  • 0
Son Hjung Min i Brenan Džonson, Totenhem Foto: Tanjug / AP

Fudbaleri Totenhema i dalje su neporaženi u Premijer ligi jer su u malom gradskom derbiju pobedili Kristal Palas na "Selharst Parku" 2:1.

Posed lopte kojim su Pevci držali rivala daleko od gola bila je ključna karakteristika ekipe na gostovanju, iako je domaćin uputio veći broj udaraca ka njihovom golu.

Prvih dvadeset minuta priredili su nam pregršt šansi, a na samom početku opasniji su bili fudbaleri Palasa. Odson Eduar i Džordan Aju nisu pronašli put pored golmana Vikarija, ali nije ni Rišarlison uspeo da savlada Sema Džonstona.

U 53. minutu viđen je nespretan auto-gol Džoela Vorda kojim su gosti poveli, a samo dva minuta kasnije Vil Hjuz je umalo poravnao. Kada već to nije učinio na scenu je stupio Son i posle odličnog proigravanja Brenana Džonsona duplirao razliku.

Natanijel Klajn je u finišu meča igrao rukom u šesnaestercu, ali je i u toj kao i u situaciji u kaznenom prostoru Totenhema iz prvog dela meča sudija samo odmahnuo rukom.

Do kraja utakmice Džordan Aju je postigao diskutabilan gol, iako je u momentu sebi pripomogao rukom. Mogao je u dubokoj nadoknadi i Mateus Franka da postane junak, ali je iz izgledne pozicije bio izuzetno neprecizan.

Sparsi posle petka imaju 26 bodova, po pet više od Mančester sitija i Arsenala koji tek igraju svoje mečeve desetog kola.

Standings provided by Sofascore

(Telegraf.rs)

Video: Hari Kejn se na Marakani setio utakmice sa Partizanom, pa rekao šta očekuje od Zvezde

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA