≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

Trener IMT-a posle poraza od Zvezde: "Ova dvojica igrača su biseri, vidim ih na nivou LŠ"

Vreme čitanja: oko 2 min.

"Videli ste, određeni broj izuzetno mladih igrača koji bi trebalo da budu budućnost kluba"

  • 1
Nebojša Jandrić Foto: MN Press / Marko Metlaš

Fudbaleri IMT-a poraženi su od Crvene zvezde 2:1 u 13. kolu Superlige Srbije. Dobar otpro pružilo je nekoliko zaista mladih fudbalera, ali to nije bilo dovoljno protiv aktuelnog šampiona.

Trener ekipe Nebojša Jandrić izneo je svoje viđenje susreta i zamisli, istakavši da je razlika u kvalitetu vidna.

- Što se tiče same utakmice mi smo danas, opet kažem, pokušali da dobijemo određene igrače s obzirom da mi neki preterano veliki roster. Videli ste, određeni broj izuzetno mladih igrača koji bi trebalo da budu budućnost kluba. Na startu utakmice, protivnik kao što je Zvezda zna da kazni svaku grešku. Ti momci su dali sve od sebe u ovom trenutku i to je bilo nešto što bi trebalo da nam donese plus za buduće izazove u smislu da ćemo moći da koristimo veći broj igrača jer sezona sada ulazi u period kada je to izuzetno zahtevno mentalno i fizički, za nas posebno zbog pozicije u kojoj se nalazimo - rekao je Jandrić i dodao:

- Možda je neka taktička ideja bila da Crvenu zvezdu dovedemo u situaciju da nema prednost u prvom delu utakmice i kako bi možda izmenama i igračima koji imaju više iskustva možda i sposobnosti da odgovore Zvezdi promenimo nešto. Na kraju nažalost dva gola su bila možda i prevelika razlika za nas, iako smo uspeli u nastavku u pojedinim momentima da odgovorimo, ali opet ne moramo da govorimo kolika je razlika u kvalitetu. Možda oni nisu u ovom momentu na nivou na kom bi trebalo da budu i kako se očekuje, ali Crvena zvezda je uvek Crvena zvezda.

Na pitanje koje igrače svoje ekipe bi možda u budućnosti mogao da vidi u ulozi Lučića koju ima u Ligi šampiona u dresu Zvezde naveo je dva imena.

- Od početka sezone do danas, pa i na ovoj utakmici vi ste mogli da vidite uticaj na igru Miloš Luković i Nikola Vukić koji su 2005. i 2004 . godište. Mi smo probali danas da damo šansu i Nikoli Krstiću koji je 2004. i Stefanu Goluboviću koji je 2006. godište. To je nešto na čemu FK IMT kao mali klub treba da bazira svoju budućnost. Mislim da je to ide u dosta dobrom smeru. Ponavljam, dva prvospomenuta igrača su bogami ozbiljno odgovorili na zahteve ovakve utakmice.

(Telegraf.rs)

Video: Zvezda primila gol od IMT-a

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vlado

    29. oktobar 2023 | 17:55

    Imali ste samo jedan šut u okvir gola i kad nema golmana ili brani loš golman gol je siguran

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA