≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Horor sudar glavama na meču Čukarički - Vojvodina: Jedan igrač Brđana hitno transportovan u bolnicu!

Vreme čitanja: oko 1 min.

Serafimović je završio u kolima hitne pomoći

  • 0

Užasan sudar glavama dogodio se na utakmici Čukarički - Vojvodina u okviru 13. kola Superlige Srbije. Igrao se 40. minut kada su Vojin Serafimović iz domaćeg tima i Norman Kembel iz gostujućeg završili na travnatoj podlozi, a svi su se odmah uhvatili za glave.

Razlog je bila činjenica da je fudbaler domaćeg tima bio sav u krvi, što je uznemirilo sve prisutne. Sa druge strane, ni Kembel nije prošao ništa bolje, pa su lekari odmah utrčali na teren kako bi ukazali pomoć povređenima.

Ispostaviće se da je Kembel prošao daleko bolje i da se sa čalmom oko glave nedugo zatim vratio na teren. Međutim, isto se ne može reći i za Serafimovića.

Kola hitne pomoći ušla su na teren i morala su da transportuju fudbalera Čukaričkog u bolnicu kako bi mu se ukazala prva pomoć. Krv je lila na sve strane, a snimak je uznemirujući.

I dalje nije poznato stanje fudbalera Čukaričkog, a ono će biti poznato nakon što budu obavljeni kontrolni pregledi. Meč je bio u prekidu oko sedam minuta.

(Telegraf.rs)

Video: Duljaj uoči Voždovca: Šta nam znači deset pobeda, to je isto kao jesenji prvak

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA