Vreme čitanja: oko 1 min.

Dinamo Zagreb drugi put uzastopno dobio Lokomotivu "iz dvojke u keca": Golovi pali u 94. i 97. minutu utakmice

Vreme čitanja: oko 1 min.

Rezultat gradskog derbija ostavlja domaće na trećem mestu

  • 0
FK Dinamo Zagreb Foto: AP/Tanjug

Po svemu zanimljiv rezultat viđen je u utakmici 13. kola HNL-a, gde je domaći Dinamo iz Zagreba uspeo da upiše pobedu protiv Lokomotive drugi put uzastopno kladioničarskim rečnikom rečeno "iz dvojke u keca". I na sve to, golovi za domaće pali su u 94. i 97. minutu, što su hrvatski mediji opisali kao čudo - 2:1 (0:1).

Lokomotiva, koja se inače smatra filijalom Dinama, povela je u 4. minutu meča preko Indrita Tucija, kojem je Marko Bulat poslao dobru loptu. Bio je to rani šok za domaće navijače.

U 73. minutu, glavni sudija meča Fran Jović pokazao je na belu tačku zbog starta Bartoleca nad Vidovićem, ali je ipak posle konsultacija sa VAR sobom rešio da ga poništi, pa je rezultat ostao identičan. Zbog svega toga je meč kasnije produžen za čak devet minuta.

I to je potpomoglo Dinamu u nastojanju da napravi preokret. Golovi su pali u 94. i 97. minutu meča. Prvo je Martin Braturina poravnao rezultat, da bi Tauro Kaneko zakucao loptu za delirijum domaćih fudbalera.

Interesantno je da je i prethodni meč dva tima završen "prelazom". Tada je takođe povela Lokomotiva u 35. minutu, da bi u nastavku Dinamo preokrenuo preko Ivanušeca i Menala. Bilo je to u 28. kolu HNL-a za prošlu sezonu.

(Telegraf.rs)

Video: Glazer se povredio, ali posle nekoliko minuta se ipak podigao i nastavio dalje

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA