Vreme čitanja: oko 1 min.

Poznato stanje fudbalera Čukaričkog posle stravičnog sudara glavama na meču protiv Vojvodine

Vreme čitanja: oko 1 min.

Vojin Serafimović pušten je na kućno lečenje

  • 2

Stravičan sudar glavama na meču Čukarički - Vojvodina šokirao je celu Srbiju. Teže je prošao Vojin Serafimović koji je na kraju odvezen kolima hitne pomoći u Urgentni centar, gde je morao da prođe detaljne preglede, pošto mu je glava bila kompletno krvava.

Sve se desilo u 40. minutu kada su se glavama sudarili Norman Kempbel iz Vojvodine i pomenuti fudbaler Čukaričkog. Odmah je bilo jasno da je reč o strašnom sudaru, jer je krv krenula da šiklja na sve strane.

I dok je Kembel dobro prošao i vrlo brzo se vratio na teren sa čalmom na glavi, ali su se navijači pitali šta je sa Serafimovićem...

Po završetku meča stigle su i prve informacije iz bolnice. Serafimović je bio svestan u trenutku prijema, ali mu je zbog ozbiljnosti povrede urađeno nekoliko šavova kako bi se zaustavilo krvarenje.

On je doživeo blaži potres mozga, ali je dobra vest da je brzo pušten na kućno lečenje, što ukazuje na to da povreda nije ozbiljnije prirode.

(Telegraf.rs)

Video: Hitna kola odvezla Serafimovića posle jezivog sudara sa Kembelom

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ksena

    29. oktobar 2023 | 20:07

    Povreda je bila jeziva , trenutak jeziv ,sanitet prazan i bez osoblja , dok su se pojavili na teren večnost. Neozbiljnost za medicinsku ekipu saniteta koji su bili udaljeni od saniteta dok su ih dozivali .

  • 534

    29. oktobar 2023 | 20:12

    Sad čekamo da se seti kako se zove i čime se bavi.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA