Vreme čitanja: oko 1 min.

Inter u drami "preživeo" ugrize Vučice i ponovo zaseo na čelo Serije A: Tiram presudio Romi u velikom derbiju

Vreme čitanja: oko 1 min.

Zanimljiv meč smo gledali na "Đuzepe Meaci"

  • 1
FK Inter Foto: Tanjug / AP

Fudbaleri Intera savladali su Romu u velikom derbiju 10. kola Serije A, čime su se ponovo vratili na čelu tabele italijanskog prvenstva posle velike drame tokom koje su postigli jedini pogodak u završnih deset minuta - 1:0 (0:0).

Delovalo je da će ugrizi Vučice imati dejstvo, ali na kraju je Inter ipak pronašao anesteziju, a glavni i odgovorni za to bio je Markus Tiram u 81. minutu meča.

Doduše, moraće da se zahvali saigraču Dimarku na sjajnom pasu, pošto je on samo imao na sebi da ga dočeka u petercu i stavi loptu u praznu mrežu.

Bilo je nervoze nešto ranije, dosta posla je imao i sudija Fabio Marseka, ali je na kraju ipak sve ostalo na stisnutim šakama i povratku Nerazura na prvo mesto na tabeli.

Inter sada ima 25 bodova, dva više od Juventusa, dok je Roma ostala daleko iza na osmoj poziciji sa 14 bodova, doduše samo tri manje od četvrtoplasiranog Napolija, koji ima i meč manje protiv Milana kod kuće.

(Telegraf.rs)

Video: Nije se ni krenulo sa centra: Zahid je duplirao prednost protiv Voždovca za Partizan

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA