≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ovako je Marselj "goreo": Ni policija nije uplašila navijače da odustanu od brutalnog napada na autobus Liona

Vreme čitanja: oko 1 min.

jezive scene u Francuskoj

  • 2
FK Marselj navijači Printscreen: Twitter/@Linfo24_7

Navijači Olimpika iz Marselja, obeležili su, u najgorem mogućem smislu, derbi sa Lionom pošto su neposredno pre meča kamenovali autobus gostiju.

Naime, među navijačima dva kluba vlada velika netrpeljivost, a pristalice Marseja izazvale su velike incidente kada su demolirale autobus protivničkog tima.Najdeblji kraj izvukao je trener Liona, Fabio Groso, koji je sedeo do prozora, te je završio razbijene glave, sa obilnim krvarenjem.

Naravno, meč dva tima nije ni odigran, a tokom noći objavljen je niz snimaka koji pokazuju svu navijačku brutalnost. Tako, pojavio se i snimak na kojem se vidi kako autobus dolazi ka "Veledromu", kao i napad. Ka vozilu su poletele kamenice i baklje, a na snimku se vidi da je autobus bio pod policijskom pratnjom. Organi reda su odmah reagovali, ali ni oni nisu uspeli da zaplaše i oteraju huligane i spreče ih u nameri da kamenicama razbiju vozilo protivničkog tima.

Pogledajte kako je sve izgledale na liscu mesta:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zvezdan

    30. oktobar 2023 | 09:15

    Tako su i Bariju onomad :))

  • Mihailo

    30. oktobar 2023 | 11:23

    Ovakvima treba obezbediti dovoljno prostora iz kog niko ne može da pobegne, zatvoriti ih, onemogućiti ih da dođu do bilo kakvog predmeta sa kojim bi mogli da nanesu povredu jedni drugima. Znaci borba samo rukama i nogama. I tu ih ostaviti da se tuku do iznemoglosti. Jedino će tako isterati mržnju iz usijanih glava. Tu ih držati dok specijalna Komisija ne ustanovi da su se svi dozvali pameti. Nikako ne puštati jednog po jednog. Svi mogu da izađu samo kad se izgrle i i ljube i obećaju da više niko i nikada neće udariti nikoga.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA