Vreme čitanja: oko 1 min.

Tadić, Džeko i Livaković seli zajedno na večeru na obalu mora: "Zna se ko časti"

Vreme čitanja: oko 1 min.

Imao je i dobar razlog za to

  • 2
dušan tadić edin džeko fenerbahče Foto: Printscreen/Twitter

Možda naslov ove vesti počinje kao u jednom od balkanskih viceva, ali su Dušan Tadić, Edin Džeko i Dominik Livaković su pokazali kakvi su saigrači na delu. Nakon ubedljive pobede nad Pendikom u okviru turskog šampionata na gostovanju (0:5), oni su seli zajedno na večeru na obalu mora kako bi se počastili.

Zbog dobrih partija u poslednje vreme, to je potpuno očekivano. I vrlo brzo se na društvenim mrežama pojavila fotografija koju je podelio nekadašnji fudbaler Bosne i Hercegovine, Eldin Adilović, a na kojoj se vide trojica fudbalera Fenera sa osmesima na licu.

Kao što se dobro zna, Edin Džeko je u Fener došao iz Intera, Dušan Tadić iz Ajaksa, a Dominik Livaković iz Dinama iz Zagreba. Svi oni zajedno predvode Fener koji se nakon deset kola nalazi na vrhu prvenstva sa 30 osvojenih bodova.

Neverovatni Džeko je postigao čak 12 golova na 14 utakmica i dodao je sedam asistencija, a protiv Pendika je postigao het-trik.

Samim tim, jasno je prema poruci Adilovića ko plaća večeru.

- Posle tri gola zna ko časti raju - napisao je Adilović.

(Telegraf.rs)

Video: Huligani napali autobus pun fudbalera: Trener zadobio ozbiljne povrede

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA