≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

U četvrtak odluka o eventualnom odigravanju meča Marselj - Lion pred koji je treneru gostiju razbijena glava

Vreme čitanja: oko 1 min.

U Francuskoj je to glavna tema današnjeg dana

  • 0
Autobus FK Lion Foto: Profimedia

Francuska je na nogama nakon što je odložen susret između Olimpika iz Marselja i Liona zbog napada huligana domaće ekipe na autobus gostujućeg sastava tokom kojeg su polomljena stakla, a trener Fabio Groso zadobio teške povrede glave i krvav je morao da zatraži pomoć lekara.

Navodno je Groso bio pogođen punom pivskom flašom, koja je svom težinom udarila u njegovu glavu i rasekla ga na više mesta. Sudija Fransoa Leteksije je posle konsultacija sa policijom doneo odluku da otkaže meč, uprkos činjenici da je skoro 60.000 navijača bilo na stadionu i čekalo prvi sudijski zvižduk.

Lion je tražio da mu bodovi na kraju pripadnu za zelenim stolom, ali će konačna odluka o odigravanju meča biti doneta 2. novembra u četvrtak prema pisanju portala Ouest France, koji se poziva na Parizijen.

Postoji mogućnost da meč uopšte ne bude odigran. Ali prema prvim informacijama, tražiće se novi termin kada bi Marselj i Lion mogli da izađu na teren.

Međutim, najverovatnije je da će ovoga puta taj duel biti odigran iza zatvorenih vrata.

(Telegraf.rs)

Video: Huligani napali autobus pun fudbalera: Trener zadobio ozbiljne povrede

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA