Vreme čitanja: oko 1 min.

Napustio fudbal jer mu nije bio zabavan, sada je uzeo dva miliona evra na pokeru

Vreme čitanja: oko 1 min.

Mario Mosbek pravi sjajnu karijeru na zelenoj čoji

  • 0
Mario Mosbek Printskrin: Instagram/Mario Mosböck

Kada je sa 21 godinom odlučio da završi fudbalsku karijeru, Austrijanac Mario Mosbek nije ni slutio da će mu to biti jedan od najboljih poteza u životu!

Razlog je taj što je zelenu travnatu površinu zamenio zelenom čojom za poker i posle dva meča u najjačoj austrijskoj ligi za Sent Polten, i 16 u drugoj, na kraju se oprostio od fudbala.

Kako sam kaže - izgubio je zabavu! Međutim, dobio je onu drugu i počeo je da zarađuje ozbiljan novac. Koliko ozbiljan govori i podatak da je nedavno u Monte Karlu zaradio čak dva miliona evra.

I to kao poraženi, jer je na turniru gde je ulog bio 200.000 evra duže vreme vodio na stolu kada su u pitanju čipovi. Na kraju, Dan Smit se okitio titulom i uzeo je oko 3,5 miliona evra.

Kada je u pitanju Mosbek, on trenutno ima 27 godina. Ponikao je u Sent Poltenu, igraomje za omladince, rezervni tim, a na kraju i 18 utakmica za najjaču ekipu. Nosio je dres i Viener Nojštada i piše da je te 2017. odigrao dva meča za ovaj tim.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA