≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

Da li je Partizan dodatno motivisan jer igra na stadionu Dragan Džajić: Duljajev odgovor mnogi nisu očekivali!

Vreme čitanja: oko 2 min.

Trener Partizana ističe da stadion u Ubu zasluženo nosi ime po možda i najvećoj legendi srpskog fudbala

  • 4
Igor Duljaj Printskrin: Youtube/FK Partizan Beograd

Fudbaleri Partizana odmeriće u okviru 1/16 finala Kupa Srbije snage sa Jedinstvom iz Uba na gostovanju u ovom gradu u sredu 1. novembra od 13 časova, a trener crno-belih Igor Duljaj održao je konferenciju za medije na kojoj je rekao da će izvesti najjači mogući sastav za koji veruje da će doći do pobede.

- Moram da vidim u kakvom su stanju igrači. U protokolu neće biti Aranđela Stojkovića i Kalulua zbog povreda. Izvešću najjači mogući sastav. Videću u kakvom su stanju fudbaleri. Uvek se nešto dogodi. Prošli put je Menig imao temperaturu, Severina je bio bolestan. Najjači sastav za koji budem verovao da može energetski da izvuče taj meč, izaći će na teren. Uveren sam da će Jedinstvo imati podršku lokalnog stanovništa, tako i treba, mada verujem da će biti i naših navijača. Jedinstvo ima ambiciju da uđu u viši rang. Imaće motiv da se pokaže protiv Partizana. Siguran sam da je moj tim ozbiljan i da se neće opustiti. Na treningu nema "ha ha hi hi". Imamo obavezu prema sebi, prema klubu i prema navijačima.

- Oni imaju igrači koji su mladi igrači reprezentacije Gane, imaju ambicije da uđu u veći rang, nema opuštanja, sigurno da će imati veliki motiv da se dokažu protiv Partizana. Ako uđemo opušteno, nemamo šta da tražimo - jasan je strateg crno-belih.

Duljaja smo pitali i da li će njegove igrače možda dodatno motivisati činjenica da će igrati na stadionu Dragan Džajić, koji je nazvan po najvećoj legendi Crvene zvezde.

- I treba da se zove, jer je Dragan Džajić jedna od najvećih legendi, fudbal je fudbal, spaja ljude, biće nam veliko zadovoljstvo da igramo na stadionu koji nosi njegovo ime - poručio je Duljaj.

Duljaj je još jednom pozvao na oprez, jer se često u prošlosti dešavalo da se Partizan okliznuo na ovakvim "unapred dobijenim utakmicama".

- Bio sam učesnik mnogih utakmica kada se očekivalo da pobedimo. Recimo Zemun 0:0, pa ispali na penale, pa dve godine kasnije Železnik 1:1, pa ispali na penale, pa sledećga godina takođe protiv Železnika 1:4 na stadionu Partizana. Kup utakmice su specifične. Ako se opustite i ne poštujete protivnika, može da bude problema. Ne bežimo od uloge favorita, znamo šta nas očekuje, ali bilo kakvo opuštanje dovelo bi do problema - ističe Duljaj.

(Telegraf.rs)

Video: Duljaj uoči Voždovca: Šta nam znači deset pobeda, to je isto kao jesenji prvak

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA