≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Zvezda održala hitnu sednicu UO i izdala saopštenje u 1 noću: Ovo je odluka o sudbini Baraka Bahara!

Vreme čitanja: oko 1 min.

Izraelac je za sada dobio poverenje i pored loših rezultata ekipe

  • 73
Barak Bahar Foto: Tanjug/Strahinja Aćimović

Upravni odbor Crvene zvezde sazvao je hitnu sednicu posle novog kiksa u prvenstvu i remija protiv TSC-a od 1:1 na Marakani.

Glavna tema bila je kriza rezultata i loša igra tima pod vođstvom Baraka Bahara, ali je zaključak na kraju bio i da je Izraelac dobio poverenje i da klub veruje da će uspeti da predbrodi krizu, a svesni su i nezadovoljstva navijača.

Saopštenje prenosimo u celosti:

UO FK Crvena zvezda je održao hitnu sednicu posle večerasnje utakmice i analizirao igre i rezultate u poslednjem periodu. Zaključak je da je evidentno da postoji kriza igre i kriza rezultata u poslednja dva meseca, ali da veruje da će igrači i trener Barak Bahar svojim radom i igrama u narednom periodu prevazići trenutnu krizu i dobrim rezultatima pokazati nesumnjiv kvalitet koji imaju.

Posle šest uzastopnih titula, hteli smo novi iskorak, hteli smo bolju i moderniju evropsku Crvenu zvezdu. Doveli smo novog trenera, podmladili smo tim, imali velika ulaganja u igrače i napravili potpunu rekonstrukciju tima. U pripremnom periodu je to izgledalo jako dobro, ali i tada smo bili svesni da će biti uspona i padova.

Razumemo nezadovoljstvo navijača, i ono je potpuno prirodno kada je Crvena zvezda u krizi. Međutim, za sve ovo je potrebno vreme i strpljenje. Verujemo u naše igrače, verujemo u njihov kvalitet, verujemo u trenera Baraka Bahara i dajemo im punu podršku.

Osvajanje šampionske titule ostaje naš osnovni cilj i uvereni smo da ćemo ga ostvariti.

(Telegraf.rs)

Video: Kad on primi loptu cela Marakana zviždi

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jovan hinic joca BG

    2. novembar 2023 | 01:22

    Hahahhahaha hitnooo..01č iza ponocii..jaoo koja frkaa aaaaa,konfuzijaaa..aaaaaa aaaaaa...Hvlaala Terza sto si ostavio Baraha..bravooo!Najbolje za sve,pogotovo za Partizan! Zivela Serbijaa!!

  • 534

    2. novembar 2023 | 01:17

    Seća li se neko utakmice u kojoj nismo primili nijedan gol?

  • Baron

    2. novembar 2023 | 01:56

    A Jevropa ništa?Koji ste vi carevi...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA