≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Trener Novog Pazara pred Partizan: Evo koliko su spremni Suma, Ljajić i Šćepović

Vreme čitanja: oko 1 min.

Meč je na programu u ponedeljak od 15 časova

  • 1
FK Novi Pazar - FK Čukaricki Foto: Elmedin Hajrovic/ATA Images

Trener Novog Pazara Siniša Dobrašinović rekao je pred dolazak Partizana u grad na Jošanici da mu je žao što publike neće biti na stadionu, jer bi imala šta da vidi.

Podsetimo, Novi Pazar odrađuje kaznu za nerede navijača na utakmici sa Vojvodinom, usled čega je nekoliko utakmica bez podrške svojih najvatrenijih pristalica.

- Mnogo mi je žao. Velika šteta, jer imaće šta da se vidi. Ne može da bude isto kad igrate pred praznim i punim tribinama, posebno kad za rivala imate veliki klub - rekao je on za Žurnal.

Dobrašinović je otkrio i koliko su trenutno spremne najveće zvezde ekipe - Adem Ljajić, Sejduba Suma i Marko Šćepović.

- Adem je na osamdeset odsto, dakle, nije na nivou da bi odigrao celu utakmicu već 60-70 minuta. Sumi i Šćepoviću je potrebno još mnogo rada da bi odigrali 90 minuta. Trenutno mogu da nam pomognu 30 minuta, odnosno poluvreme.

Upitan je i o Partizanovoj odbrani, koju mnogi smatraju slabijim delom tima.

- Ne znam na osnovu čega takvo mišljenje, obranu ne čine samo četvorica igrača već počinje od napadača. Možda se stekao utisak da nije uvek nadmoćna u odnosu na protivnika, što je varka. Iskusan je to i kompaktan sastav, koji zna da iskoristi i najmanju grešku. Ima igrače koji svaki kiks kažnjavaju, a to je veliki kvalitet - rekao je Dobrašinović.

Meč između Novog Pazara i Partizana na programu je u ponedeljak od 15 časova.

(Telegraf.rs)

Video: O Partizanu, Dušku Ivanoviću, derbijima, Mundobasketu: Vanja Marinković ipak priča za Telegraf

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nikola

    3. novembar 2023 | 19:15

    To ti je "završeno"! Po starom običaju iz Toletove ere, Partizan svom protivniku u prethodnom kolu "obezbedi" bod ili dva, tako da im utakmica protiv Partizana nije bitna. Novi Pazar ima bod protiv TSC-a, tako da je u ponedeljak nebitna utakmica za njih...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA