Vreme čitanja: oko 1 min.

Nekadašnji hrvatski reprezentativac ide u zatvor!

Vreme čitanja: oko 1 min.

On je prekršio uslovnu kaznu iz 2021.godine

  • 1
Boško Balaban Foto: Jasper Jacobs / Zuma Press / Profimedia

Nekadašnji hrvatski reprezentativac, Boško Balaban, mora na odsluženje zatvorske kazne jer je prekršio uslov iz 2021. godine. Proslavljeni fudbaler je pre dve godine bio na suđenju sa suprugom oko starateljstva nad decom.

Inače, Balabanova žena Iva je nekadašnja pobednica u takmičenju za najlepšu ženu Hrvatske. Fudbaler je 2021. godine dobio uslovnu kaznu, ali je ona sada preinačena u zatvorsku.

Boško i Iva su bili u braku 17 godina, ali su nakon razvoda ostali u jako lošim odnosima. Opštinski sud u Zagrebu je Balabana proglasio krivim za neplaćanje alimentacije za decu i odbijanje bilo kakvog dogovora sa suprugom. On je tada osuđen na godinu dana zatvora, uslovno četiri godine.

Navodi se da je supruga nudila Bošku mogućnost rešavanja problema mirnim putem, ali je on to uporno odbijao.

Prema presudi, nekadašnji reprezentativac Hrvatske naći će se iza rešetaka u januaru 2024. godine, jer nije vratio 80.000 evra alimentacije.

Podsećanja radi, Balaban je u karijeri nastupao za Rijeku, Dinamo iz Zagreba, Aston Vilu, Klub Briž, NK Dinamo, Panionios i Selangor. Za najjači tim Hrvatske upisao je 35 nastupa, uz 10 postignutih pogotka.

Video: Pogledajte kako je Partizan majstorijom Severine poveo protiv Voždovca

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jbg

    4. novembar 2023 | 15:22

    Bole brate proxaj kucu u Opatiji vrijedi 5 miliona € pa izmiri to brate. Ili prodaj u Laktasima . Uradi nesto da te ne prozivaju

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA