Vreme čitanja: oko 1 min.

Grobari posetili trening Partizana i pružili podršku igračima pred utakmicu sa Novim Pazarom

Vreme čitanja: oko 1 min.

Crno-bele očekuje težak meč

  • 8
Grobari na Teleoptiku Foto: Printscreen/partizannet

Fudbaleri Partizana beleže sjajne rezultate u Superligi Srbije ove sezone. Nakon prvog kola kada su odigrali 3:3 protiv TSC-a u Bačkoj Topoli, izabranici Igora Duljaja nanizali su 11 uzastopnih pobeda.

Ekipa deluje moćno u svakoj liniji tima, a navijače posebno raduje igra poslednje linije koja nije kapitulirala na poslednjih šest mečeva.

Crno-bele sada očekuje jedno od najtežih gostovanja u prvenstvu - protiv Novog Pazara. Podsećanja radi, klub sa Jošanice je kažnjen od strane disciplinske komisije, te na utakmici sa Partizanom neće biti dozvoljeno prisustvo publike.

Iz tog razloga, fudbaleri Partizana imali su neočekivanu posetu u svom trening centru. Naime, navijači crno-belih su u velikom broju posetili SC Teleoptik i tom prilikom pružili igračima bezrezervnu podršku u borbi za titulu.

Kasnije su se navijačima obratili prvotimci kluba, Nemanja Nikolić i Svetozar Marković.

- Hvala u ime cele ekipe i stručnog štaba što nas podržavate svaku utakmicu gde god igrali, da l to bio Novi Sad, Topola, Kragujevac... Izdvajate svoje vreme da nas podržite, da nam pomognete da pobeđujemo svaku utakmicu i ja se nadam da ćete svaku sledeću dolaziti i da ćete nam pomagati da pobedimo i da idemo zajedno ka našem cilju - istakao je kapiten Partizana, Svetozar Marković.

Podsećanja radi, Partizan vodi na tabeli Superlige Srbije sa 34 boda, šest više u odnosu na najvećeg rivala, ekipu Crvene zvezde.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by Partizan.net (@partizannet)

Video: Duljaj surovo iskren: Nije PFK - Pomozite fudbalskom klubu, smenite me, ali dajte igračima hleba

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA