Vreme čitanja: oko 1 min.

Skandalozno ponašanje: Legendarni fudbaler besneo posle poništenog penala pa srušio VAR opremu

Vreme čitanja: oko 1 min.

Takav postupak ništa nije promenio...

  • 0

Prvog dana vikenda u Španiji viđeno je nekoliko vrlo zanimljivih mečeva. Đirona je pobedom protiv Osasune (4:2) ponovo zauzela prvo mesto, do utakmice madridskog Reala, a Barselona je u drugom minutu sudijske nadoknade srušila Real Sosijedad pogotkom Ronalda Arauha.

Interesantno je bilo i u Vigu na "Balaidosu" gde je Selta tražila konačan beg iz zone ispadanja, međutim bod je ipak odnela kući Sevilja (1:1).

Karl Starfelt je doneo prednost domaćin u 27. minutu, međutim Jusef En Nesiri je u 84. šokirao većinu od 19 hiljada ljudi na stadionu.

U samoj završnici domaće pristalice su se ponadale da bi sa bele tačke mogli do trijumfa, ali je prvobitna sudijska odluka promenjena posle VAR provere.

To je izazvalo skandalozno ponašanje legende kluba Jaga Aspasa, koji je prišao VAR opremi i oborio je na zaprepašćene arbitara koji su bili u blizini. Snimak te situacija možete videti ovde.

Naravno da to nije ništa promenilo, pa je Selta posle dvanaestog kola na učinku od svega sedam bodova.

Standings provided by Sofascore

(Telegraf.rs)

Video: Navijačke tenzije u Barseloni zbog gradskog derbija: Baklje, dim i ultrasi bez maski

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA