Vreme čitanja: oko 1 min.

Hajdenhajm iznenadio Štutgart za beg od opasne zone

Vreme čitanja: oko 1 min.

Hajdenhajm je ovim trijumfom "pobegao" od zone ispadanja i nalazi se na 13. mestu sa 10 bodova, koliko imaju i Verder i Borusija Menhengladbah. Sa druge strane, Štutgart je ostao na trećem mestu sa 21 osvojenim bodom

  • 0
Hajdenhajm Foto: Tanjug.rs

Fudbaleri Štutgarta poraženi su u gostima od ekipe Hajdenhajma sa 2:0, u okviru 10. kola nemačke Bundeslige.

Ovo je prilično veliko iznenađenje, s obzirom na to da je Štutgart u vrhu tabele, dok je Hajdenhajm do ovog kola bio na korak od "opasne" zone.

Što se sam utakmice tiče, sve je viđeno u drugih 45 minuta meča. Igrao se 57. minut, kafda je glavni arbitar dosudio prekršaj u korist gostiju, i udarac sa bele tačke.

Ipak, Silas nije uspeo da ga realizuje, već je poslao loptu visoko preko gola. Iskoristili su to domaći, koji su uspeli da kazne veliki promašaj u 70. minutu.

Beste je asistirao, a Šopner je poslao loptu u mrežu, za erupciju oduševljenja na stadionu. I baš onda, kada je delovalo da će meč biti završen minimalnom poedom gostiju, u strelce se upisao i Klajndinst u četvrtom minutu nadoknade, i tako potvrdio veliku pobedu domaćih.

Hajdenhajm je ovim trijumfom "pobegao" od zone ispadanja i nalazi se na 13. mestu sa 10 bodova, koliko imaju i Verder i Borusija Menhengladbah. Sa druge strane, Štutgart je ostao na trećem mestu sa 21 osvojenim bodom.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA