≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

Milijaš pred Lajpcig: "Gledajući tabelu imamo imperativ pobede, ali..."

Vreme čitanja: oko 2 min.

Strateg crveno-belih govorio pred bitan duel svojih fudbalera

  • 0
Nenad Milijaš Printskrin: Youtube/ Crvena zvezda

Crvena zvezda će sutra dočekati Lajpcig u četvrtom kolu grupe G Lige šampiona mladih u 16 časova, na stadionu Voždovca.

Trener omladinaca Crvene zvezde Nenad Milijaš izjavio je da su mladi fudbaleri crveno-belih željni dokazivanja u Ligi šampiona protiv Lajpciga.

- Vezali smo dve pobede u domaćem prvenstvu, nakon poraza u Nemačkoj, što nam je bilo od suštinskog značaja na polju samopouzdanja. Momci su se psihološki izdigli i među sobom su kreirali snažnu grupu, gde jedni druge posmatraju kao prijatelje. To su faktori predodređeni za uspeh. Pred nama je izuzetno važan duel protiv odličnog protivnika. Analizirajući meč u Lajpicu imali smo mogućnost da upoznamo našeg rivala izbliza i uverimo se u prednosti i mane koje poseduje. Sve će nam to poslužiti u pripremi utakmice, kako bi odigrali još bolje - rekao je Milijaš.

Dodao je kako je ovo odlična prilika da se mladi fudbaleri pokažu pred domaćom publikom.

- Biće ovo prilka da ponovo ostvarimo pozitivan rezultat pred domaćom publikom i navijačima, koji će siguran sam pružiti podršku mladim igračima. Posmatrajući tabelu deluje da imamo imperativ pobede, ali naprotiv cilj nam je razvoj igrača. Rezultat će sam stići kao plod predanog rada, ogromnog zalaganja i fudbalskog kvaliteta - dodao je Milijaš.

Kapiten omladinaca Crvene zvezde Aleksej Vukičević izjavio je kako veruje da ekipa može biti ravnopravna sa Lajpcigom.

- Videli smo u Nemačkoj da možemo da budemo ravnopravni sa Lajpcigom, pa čak i da ih nadigramo, iako to rezultat na kraju nije pokazao. Zaista nam je teško pao poraz, ali sada je prilika da dobrom partijom pokažemo da smo još uvek u igri i da imamo kvalitet za evropsko proleće. Imamo kvalitet, dobru ekipu, timsku hemiju, i siguran sam da ćemo ostvariti pozitivan rezultat. Odlično treniramo, uigravamo se, i kao što rekoh, zaista ih dobro poznajemo, što će se i videti na utakmici - izjavio je Vukičević.

(Telegraf.rs)

Video: Milijaš: Ovakav oproštaj poželeo bih svakome

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA