≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Šef albansko-kosovske mafije: "Opljačkao sam Ronalda i Benzemu, evo zašto Mesija nikad nisam hteo"

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ima armiju lopova i ističe da niko ne može da ga zaustavi

  • 12
Lionel Mesi Foto: Tanjug/AP

Neverovatan intervju dolazi nam iz Španije, gde je tamošnji novinar Karlos Kilez odradio intervju sa šefom "albansko--kosovske" mafije koju vodio više od 20 godina i sa kojom pljačka ekskluzivne vile!

A među tim kućama nalaze se i one poznatih sportista, te je tako pomenuti mafijaš priznao da je sam opljačkao kuće Kristijana Ronalda, Karima Benzeme i Johana Krojfa.

Intervju sa mafijaškim šefom za kojim se traga, a koji ima armiju lopova od preko 100 ljudi, izašao je u listu "El Espanol", a deo prenosi "Marka."

- U kući Johana Krojfa sam ukrao sat koji je pripadao Dennisu Bergkampu, neke sitnice od Hermesa... i oko 20.000 evra plena. To je bila sporedna kuća . Nije bilo sigurnosnih kamera ni alarma. Kada sam ušao, shvatio sam čija je kuća - rekao je šef mafije i dodao:

- Mi smo takođe stajali iza pljačke kuće Kristijana Ronalda u Madeiri, ali plen nije bio zanimljiv. Društvene mreže su neprijatelj broj jedan poznatih ličnosti. Želim samo da kažem i to da nisam opljačkao kući Serhija Ramosa, oni znaju ko je to učinio.

Ono što je svakako najzanimljivije u ovom intervjuu jeste tod a je pomenuti šef mafije proznao da kuću Lea Mesija niko ne sme da dira.

- Zaustavio sam nekoliko puta ljude koji su hteli da upadnu u Mesijevu kuću. Uradio sam to i ponosan sam. Iz poštovanja prema Mesiju nisam to uradio. Zato što ga volim, tačka - poručio je mafijaš koji ističe da je pre više od godinu dana dobio ponudu da opljačka Mesijevu porodičnu kuću, dok je ovaj bio u Parizu.

Za kraj je dodao:

- Ne postoji niko ko može da me zaustavi ili bilo šta što može da mi odoli. Kada pronađem plen, pratim ga, jurim ga, može potrajati mesecima... sve dok unutra ne bude niko.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA