Vreme čitanja: oko 1 min.

Skandal: Policija istražuje seksualni napad na devojčicu tokom bakljade

Vreme čitanja: oko 1 min.

Sve se dešavalo na meču Dandi - Rendžers

  • 0
FK Rendžers Printskrin: Youtube/Grinta Ultras

Škotski fudbal ovih dana potresa veliki skandal, nakon što se u medijima pojavila informacija da picija istražuje navode o seksualnom napadu na jednu 13-godišnju devojčicu tokom utakmice!

Britanski "Skaj Njuz" navodi da je 13-godišnja devojčica napadnuta tokom bakljade koju su navijači Rendžersa imali na gostovanju Dandiju (5:0), i to baš na gostujućoj tribini.

Rendžersovi fanovi su ispalili veliki broj raketa i zapalili su baklje, što je rezulturalo prekodom od 18 minuta, da bi u međuvremenu policija izašla sa jasnim informacijama da se nešto dešavalo.

- Sprovodimo istragu nakon navoda o seksualnom napadu u koji je umešana 13-godišnja devojčica koja se dogodila u Dens Parku u Dandiju u sredu, 1. novembra 2023.

Oglasio se i FK Dandi, a klub je rekao da u potpunosti podržava policiju u istrazi.

- Fudbalski klub Dandi može da potvrdi da smo svesni incidenta koji se dogodio na tribini Bob Šenkli tokom meča protiv Rendžersa u sredu. Klub u potpunosti podržava policijsku istragu. Pošto je ovo policijska istraga koja je u toku, klub neće davati dalje komentare.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA