≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Omladinci Zvezde poraženi od Lajpciga: Ostali su bez šanse za prolaz dalje!

Vreme čitanja: oko 1 min.

Pratite tok meča omladinaca crveno-belih u duelu sa Nemcima

  • 6
Omladinci FK Crvena zvezda, FK Lajpcig Foto: Telegraf

Omladinci Crvene zvezde poraženi su od vršnjaka iz Lajpciga u četvrtom kolu grupe G u Ligi šampiona sa 1:0 na Krovu tržnog centra stadion i ostali su bez ikakvih šansi za plasman u nokaut fazu.

Jedini gol viđen je u 73. minutu, kada je Janik Eduardo posle odličnog prodora i serije od nekoliko dobrih driblinga stvorio sebi šansu za udarac i snažno zakucao loptu iza leđa golmana Zvezde.

Tokom prvog poluvremena je Zvezda imala možda i najbolju šansu na samom isteku prvog poluvremena, kada je jedan štoper Lajpciga odlično intervenisao na drugoj stativi i sprečio verovatno siguran gol.

Lajpcig je u nastavku zaigrao angažovanije, imao je nekoliko prilika, a na kraju je nakon sjajne solo akcije 17-godišnjeg Eduarda došao do vođstva, a ispostavilo se da je to bio i konačan rezultat.

Imala je Zvezda priliku za izjednačenje u finišu meča, kada je Bubanj u jednom momentu imao odličnu priliku da postigne gol, ali je loše zahvatio loptu i šansa je otišla u nepovrat.

Zvezda je kasnije krenula svim silama ka golu, a Lajpcig je tada mogao i da duplira prednost, ali je rezultat ostao 1:0 za nemački tim.

Lajpcig sada ima 10 bodova, a Zvezda je ostala na tri, ali nema više ni teoretske šanse da može da pretekne Siti i Lajpcig.

Ovo je bila uvertira za ono glavno, a to je duel seniorskih ekipa Zvezde i Lajpciga, koji je na programu od 21.00 na Marakani.

(Telegraf.rs)

Video: Kanga napravio šou na treningu Zvezde pred Lajpcig: "Sutra igra Mrkelin sin"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA