≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Crvenu zvezdu protiv Lajpciga sa tribina bodri dečak koji je ranjen na Kosmetu na Badnji dan

Vreme čitanja: oko 1 min.

On je došao da podrži crveno-bele u Ligi šampiona

  • 0
FK Crvena zvezda, deca Kosmet Foto: Telegraf

Fudbaleri Crvene zvezde igraju svoj meč 4. kola grupne faze Lige šampiona protiv RB Lajpciga na skoro poptuno punom stadionu "Rajko Mitić".

Među velikom broju navijača, uprkos kiši, večeras se nalaze i deca sa Kosova i Metohije, odnosno mladi fudbaleri FK Brezovica Štrpce, koji su došli da podrže crveno-bele protiv nemačkog tima.

Među dečacima sa Kosmeta koji su večeras u Beogradu, a koji će nastupati za Srbiju na sportskom kampu od 10. do 12. novembra u Velikom Gradištu je i mladi Stefan Stojanović (12) koji je ranjen na Badnji dan od strane policije tzv. Kosova.

- Večeras sa decom sa Kosova i Metohije, mladim fudbalerima iz FK Brezovica Štrpce, došao da zajedno bodrimo Crvenu zvezdu u meču Lige šampiona protiv Lajpciga. Među dečacima sa Kosmeta koji su večeras ovde, a koji će nastupati za Srbiju na sportskom kampu koji organizujemo od 10. -12. Novembra u Velikom Gradištu, je i Stefan Stojanović (12) koga je na Badnji dan ove godine ranio Kurtijev policajac - rekao je ministar Đorđe Milićević, koji je mališane i doveo na Marakanu.

I on će dati svoj glas kako bi večeras podržao tim crveno-bele na putu ka pozitivnom rezultatu.

(Telegraf.rs)

Video: Potresni video: Mali Stefan plače i jeca posle ranjavanja, doktori ga bodre da bude hrabar

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA