Vreme čitanja: oko 1 min.

Legendarni engleski fudbaler sa oduševljenjem govorio o Zvezdi i čuvenom finalu u Bariju, gosti ostali u čudu

Vreme čitanja: oko 1 min.

Zavidno znanje nekadašnjeg defanzivca Liverpula

  • 3
Siniša Mihajlović Foto: MNPress

Iznenađenje na stadionu "Rajko Mitić" u utorak uveče ipak nije viđeno, Lajpcig je rezultatom 2:1 uspeo da odnese bodove kući i tako Crvenu zvezdu ostavi bez teoretskih šansi za prolaz grupne faze.

Crveno-beli će imati priliku da se domognu evropskog proleća u Ligi Evrope u slučaju da završe ispred Jang Bojsa, ali ono što je sigurno jeste da njihovo učešće nije ostalo neopaženo u sportskim krugovima u Evropi.

Tako je legendarni fudbaler Liverpula Džejmi Karager u emisiji na televiziji CBS pokazao zavidno znanje o šampionskoj ekipi Zvezde koja je 1991. godine u finalu Kupa šampiona posle penala porazila Olimpik Marselj.

Uz prisećanje na veliki duel odigran na stadionu "Sveti Nikola" u Bariju istakao je da je ekipa igrala potpuno drugačiji fudbal u tom meču u odnosu na ostatak puta do završnice i da je sa razlogom išla na 0:0.

Uz snimke koji su prikazani na ekranu govorio je o Darku Pančevu, ali i o Dejanu Savićeviću i Robertu Prosinečkom, a posebno je oduševio prisutne kada je pomenuo i ime golmana (Zubizareta) kojeg je Savićević savladao i u finalu Lige šampiona u dresu Milana.

Karager je snimak svog "znanja" podelio na Tviteru.

(Telegraf.rs)

Video: Barak Bahar o Srđanu Mijailoviću, njegovoj igri i poziciji desnog beka

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Слађана Точиловац Шаљић

    8. novembar 2023 | 08:52

    Црвена звезда за незаборав.

  • zika

    8. novembar 2023 | 09:16

    ahh bato..tu je jedan hrvat koji vredi za dvojcu..tu je jedan makedonac koji vredi za trojicu..tu je jedan crnogorac koji vredi za trojicu itd..i nas mihajlovic za dvojcu...pa jedan bosanac za dvojcu..jugoslavija u malom.najjaci sastav..jos je eventualno moglo da se piksi neproda i davor suker da bude u zvezdi i da bude barselona od zvezde u to vreme!!

  • vukodlak

    8. novembar 2023 | 09:26

    Porediti onu zvezdu ,koja je osvojila sve,i ove amatere ,je kao da poredite pile i vranu.Prvo takmičarska liga,drugo golgeterske igrače ,trece način igre .Ne samo zvezda ,već ceo Srpski fudbal ,Na celu sa reprezentacijom,igraju na širinu a ne ka GOLU. Tako da da su gol šanse plod slucajnih Gresaka a ne rezultat uigranog stila. Golgeteri se radjaju ,imaju njuh za gol i uvek su gladni golova,i oni moraju da igraju svih 90-120 min.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA