≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

Vreme je da se Vukašin Jovanović konačno vrati na teren: "Bože zdravlja, ako šef odluči, ja sam spreman!"

Vreme čitanja: oko 2 min.

Stiče se utisak da je nekadašnji zlatni Orlić konačno spreman da zaigra

  • 2
FK Radnički - FK Čukarički Foto: MN Press/Ivica Veselinov

Samim tim što se pojavio na konferenciji za medije za utakmicu sa Fiorentinom, velika je verovatnoća da bi Vukašin Jovanović konačno mogao da zaigra fudbal i debituje za Čukarički.

Jovanović je tokom letnjeg prelaznog roka stigao u Čuku povređen, nije igrao fudbal još od januara kada mu je pukao ligament kolena na Kipru.

- Čeka nas velika utakmica, znamo kakav je Fiorentina klub i nama je veliko zadovoljstvo što imamo priliku da igramo protiv jednog takvog kluba. Ja lično volim Fiorentinu u Italiji i drago mi je što ću sutra, Bože zdravlja, ako šef odlučli, dobiti svoje minute na terenu. Spremni smo, nismo imali dosta vremena za treninge, igramo na svaka tri dana - rekao je Jovanović i dodao:

- Prošao sam jako težak period u svojoj karijeri, imao sam tešku povredu početkom godine, prošlo je devet meseci otkako nisam igrao. Znam kroz šta sam prošao i koliko sam radio. Jako sam srećan što mogu da razmišljam da budem na terenu, da me trener vidi i razmišlja o meni kao igraču koji može da mu pomogne. Da li je to poluvreme, 30 ili 90 minuta, to će šef da odredi. Najbitnije je da se osećam dobro, posle dugo vremena sam spreman da budem na terenu i da pomognem igračima.

Na pitanje da li postoji neka određena doza straha od povratka na teren, posle tako teške povrede, Jovanović je rekao:

- Na terenu sam osetio par duela, tako da straha više nema. Proverio sam stanje, sve je u redu, trudim se da sav strah koji je negde i normalan posle ovakvih povreda izbacim iz glave. Nemam straha i jedva čeklam da posle dugo vremena ponovo budem na terenu - rekao je Jovanović koji se dotakao i same utakmice u Firenci:

- Uvek može bolje. Nije bilo dobro tamo, ali treba sagledati mnogo aspekata. Klub prvi put igra na ovakvom nivou. Imali smo igrača manje, ne mislim da bismo pobedili, ali mislim da kako god da se završi, ovo je prva godina klubu na ovakvom nivou. I veći klubovi su od Čuke su gubili identičnim rezultatima u LŠ i LE. Ne mislim da je katastrofa, sigurno je da ćemo igrati bolje. Mislim da je igračima bila dobra škola da ne ponove takve greške i utakmice i mislim da takve mečeve sebi nećemo dozvoliti.

Inače, cene ulaznica za južnu ili severnu tribinu su 500 dinara, za istočnu i zapadnu tribinu, i to bočnu stranu, treba izdvojiti 1.000 dinara. Cena za centralna mesta na istoku i zapadu je 1.500 dinara.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA