Vreme čitanja: oko 3 min.

Marko Marin otkrio sudbinu Baraka Bahara na klupi Zvezde: "Posle onakvog poluvremena... Nadamo se"

Vreme čitanja: oko 3 min.

Pričao je o svemu, pogotovo o treneru Baharu

  • 70
Marko Marin, Barak Bahar Foto: MN PRESS

Fudbaleri Crvene zvezde su doživeli i još jedan poraz u Ligi šampiona, pošto su na svom terenu bili neuspešni protiv ekipe Lajpciga koja u Nemačku odlazi sa tri boda, nakon što su slavili sa 2:1. Nadali su se crveno-beli pozitivnom rezultatu protiv ove ekipe na svom terenu, ali... Nedostajalo je ono nešto.

Ova utakmica sa Lajpcigom je u neku ruku produbila i onu dubiozu koja se vidi u Crvenoj zvezdi, u klubu, koji ne ređa baš rezutlate kakve su očekivali.

Sumnja se postavila i na trenera Baraka Bahara, koji je neko vreme "u flertu" s otkazom, ali, sve je to negirao Marko Marin, koji je dao intervju za "MozzartSport".

Marin je na početku apostrofirao da je Zvezda završila svoje takmičenje u Ligi šampiona za ovu sezonu, ali, oni moraju da se bore u Bernu za Ligu Evrope.

- Za nas je Liga šampiona završena. Sada nam je fokus, pre svega, na domaćem prvenstvu. Očekujem da na tom polju izgledamo sigurnije i da dominantnije igramo te mečeve. Fokus mora da nam bude na gostovanju u Pančevu, potom i na ostalim mečevima u prvenstvu, jer verujem da do kraja jesenje polusezone možemo da se vratimo na prvo mesto. Isto tako, kao što su bila i predviđanja, čeka nas veliko finale u Bernu. Verujemo da ćemo se podići posle zimske pauze, da će igrači namestiti glave za najbitniji period sezone - ističe Marin na početku razgovora.

Ističe Marin da to nije poljulao ekipu, već da on i dalje veruje u projekat koji je nametnut ovog leta.

- Ja i dalje verujem u ovaj projekat, ovaj tim, ove igrače. Ono što smo hteli ove godine u Ligi šampiona, to smo i videli. Bili smo konkurentni u pojedinim delovima meča sa Lajpcigom... Tu je, realno, napravljen pomak. Ali sada je isto vreme da se napravi pomak, pre svega, kada je reč o izdanjima u domaćoj ligi. Da sve to izgleda bolje... U isto vreme tačno znamo šta nam nedostaje za dodatni iskorak. Radimo na tome.

Fudbal Liga Šampiona FK Crvena Zvezda Lajpcig Foto: Mileta Mirčetić

Jasno je i to da neće na zimu biti promena, pošto je promenjen čitav tim na leto.

- Neće biti sigurno kao letos, kada je došao dvocifren broj igrača. Ostali su samo neki detalji da budemo još bolji. Stvarno verujemo u ovaj tim.

Stručni konsultant na Areni, Ranko Stojić, istakao je da bi Zvezda pokazala perspektivu, ako dovede igrača poput Hajdare iz Lajcpiga, međutim, Marin kaže da to nije baš tako.

- Baš sam imao telefonski razgovor sa njim. Nešto slično mi je rekao. Dobro, svi znamo kakav je Hajdara igrač, ali isto tako i u kakvim tržišnim uslovima živimo. Videli ste i protiv nas kakva je to klasa. Svakoj ekipi je potreban takav tip fudbalera.

Barak Bahar jeste na užarenoj stolici, ali Marin se ne plaši za šefa struke, s kojim još nisu vodili razgovor.

- Nismo to uradili, ali očekujem da bude fokusiran na naredne utakmice u prvenstvu. Bilo je pozitivnih stvari u našoj igri. Posle onakvog prvog poluvremena svidela mi se reakcija ekipe i stručnog štaba u nastavku. Iskoristili smo impuls sa tribina i igrali ofanzivno. Ljudi na stadionu su prepoznali koliko nam je bilo teško - ističe Marin.

Na kraju, Marko Marin je istakao i Kostu Nedeljkovića, koji eto, još nije ni punoletan.

- Malo je igrača koji nisu proslavili punoletstvo, a igraju u Ligi šampiona. Letos smo pričali da bi Kosta trebalo da bude naš projekat. Odlično je ušao u igru, nije se bojao. Išao je ka napred. Deluje da smo dobili domaćeg beka, koji bi u budućnosti mogao da bude interesntan reprezentaciji Srbije. Samo on je još na početku, tek treba da se razvije

(Telegraf.rs)

Video: Marin: Teško je, primili smo gol nekoliko minuta pred kraj utakmice

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ARČIBALD

    8. novembar 2023 | 18:37

    Umesto da se zavučete u mišiju rupu od sramote vi nešto analizirate. Trošite tuđe pare,uživate i baš vas briga. Koliko vas ima u upravi kluba ? Svi ste debelo plaćeni i zabole vas. Dovedite pravog trenera a ne jadnike koji nikom ne trebaju. Stvarno ste jadni.

  • Zoran

    8. novembar 2023 | 19:23

    Marko Marin je naj omrazeniji lik u Crvenoj Zvezdi…za njega niko nema lepu rec da kaze…gde god da je igrao,njegovi saigraci su hteli da ga biju…U Olimpijakosu nije smeo da izlazi iz zgrade…dok je igrao u Zvezdi, pogotovo drugu godinu,igraci nisu hteli da razgovaraju sa njim..a posebno Borjan…zato ga je i oterao…nije Barak nego Marko Marin…

  • Sele

    8. novembar 2023 | 19:04

    TERAJ BRE OVOG MARINA ZLO ZA ZVEZDU

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA