Vreme čitanja: oko 1 min.

Sosijedad siguran u svojoj kući protiv Benfike, Napoli poklekao protiv Uniona: Gosti nose bod u Nemačku

Vreme čitanja: oko 1 min.

Odigrane su prve dve utakmice ove večeri

  • 0
Real Sosijedad Foto: Tanjug / AP

Nastavljena je Liga šampiona, gde su odigrane prve utakmice grupa C i D, a gde je viđeno dosta golova, iako je pobednik samo jedan. Sosijedad je na svom terenu dočekao Benfiku i slavio je sa 3:1, dok su u Italiji meč odigrali Napoli i Union, te su remizirali sa 1:1.

Dosta je više pažnje privukao duel u Španiji, gde je Sosijedad igrao protiv Benfike, a gde su viđene i nemile scene pre ovog meča. Na to takođe treba dodati i činjenicu da je ekipa iz Španije slavila i u Portugaliji, te je Benfika morala da dobije ukoliko je htela da ostane u trci za plasman u naredni krug.

Međutim, sve se urušilo za Benfiku u prvih 15 minuta. Prov je Merino postigao gol za Sosijedad u 6. minutu, onda je Ojarzabal postigao novi u 11. za 2:0, čime su nade Portugalaca samo splasnule. Da to nije sve, pobrinuo se Merino u 15. kada je dao novi, ali je on poništen zbog igranja rukom.

Ipak, samo šest minuta kasnije Bareneča je postigao još jedan gol u 21. minutu, dok je Mendez propustio penal u 29. za 4:0. Benfika se malo trgla i preko Rafe Silve smanjila na 3:1, ali to je bilo sve.

Drugi meč u ovom terminu nije bio toliko zanimljiv, Napoli je na svom terenu dočekao Union Berlin, koji je nekako odoleo.

Napoli je poveo već u 39. minutu meča sa 1:0 preko Politana i tim rezultatom se otišlo na poluvreme.

Već na startu drugog, igrao se 52. minut kada je Fofana postigao gol za 1:1, što će se ispostaviti i konačnim rezultatom.

(Telegraf.rS)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA