Vreme čitanja: oko 1 min.

Heroj Kopenhagena dobro poznat fanovima "Fudbal Menadžera": Svi ga žele u svom timu, a evo i zašto

Vreme čitanja: oko 1 min.

Iako je možda nepoznat u široj fudbalskoj javnosti, Barđi je itekako poznat fanovima i ljubiteljima popularne igrice "Fudbal Menadžer"

  • 0
Roni Barđi Printskrin: Youtube/O2 TV Sport

Fudbaleri Kopenhagena napravili su veliko iznenađenje u Ligi šampiona, savladavši Mančester junajted sa 4:3, u četvrtom kolu grupne faze najelitnijeg evropskog fudbalskog takmičenja.

Heroj danskog tima bio je mladi Roni Barđi, 17-godišnji napadač, rođen 15. novembra 2005. godine.

Iako je možda nepoznat u široj fudbalskoj javnosti, Barđi je itekako poznat fanovima i ljubiteljima popularne igrice "Fudbal Menadžer".

On je već prethodne sezone bio jedan od fudbalera sa najvećim prostorom za napredak, a prema zvaničnim podacima sa sajta "Fudbal Menadžera", u poslednjih nedelju dana, bio je drugi igrač sa najviše potpisa korisnika.

- Pola Šveđanin, pola Sirijac. Igrač Malmeove akademije, koje je Kopenhagen potpisao 2020. godine. Govorimo o jednom od najtalentovanijih napadača u završnici na celom kontinentu. On igra na desnom krilu, kako bi "našao" prostor levom nogom, i ima tendenciju da mnogo "traži" gol. Savršen "unutrašnji" napadač na duge staze. Fizički je mali i tek treba da napreduje, potrebno mu je da ima veći kontinuitet u igri, ali je već pokazao da može da bude čovek odluke i da ima "platinastu" levu nogu - stoji u Barđijevom opisu na sajtu "Fudbal Menadžera".

Barđi je evropskoj javnosti postao poznat u trećem kolu kvalifikacija za Ligu šampiona ove sezone, kada je na spektakularan način, "panenkom" sa penala odveo Kopenhagen u plej-of protiv Sparte iz Praga.

(Telegraf.rs)

Video: Oranica iz Kopenhagena: Ovako su se namučili fudbaleri dok su izvodili penale

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA