Vreme čitanja: oko 2 min.

Milenković posle pobede nad Čukom pohvalio stadion u Leskovcu: "Jedva čekam ovde da igram sa Srbijom"

Vreme čitanja: oko 2 min.

"Sigurno da oni daju sve od sebe da poboljšaju koeficijent i beleže dobre rezultate"

  • 2

Fudbaleri Čukaričkog pružili su dobar otpor Fjorentini nakon debakla u Italiji i na stadionu u Leskovcu su pretrpeli minimalan poraz u četvrtom kolu Lige konferencija.

Srpski reprezentativac Nikola Milenković koji nastupa u dresu gostiju je posle utakmice pohvalio stadion na kom će igrati za Srbiju protiv Bugarske 19. novembra.

- Stvarno je prelep stadion. Ceo tim Fjorentine je dao sve pohvale. Infrastruktura, teren, za igru je zaista sjajan. Jedva čekam da dođem i sa reprezentacijom igram ovde. Sa druge strane sigurno da je uvek lepo igrati u svojoj zemlji, danas sam se osećao kao da sam kod kuće.

Istakao je popularni Bleki i da je rival bio mnogo bolji nego u Firenci.

- Izgledali su veoma dobro danas, organizovano, znali su u svakom momentu šta rade. Mogu da ih pohvalim i da treba da im se da podrška, kao i svim klubovima koji nas predstavljaju u Evropi. Kako Čukarički, tako i TSC nemaju mnogo iskustva u Evropi. Sigurno da oni daju sve od sebe da poboljšaju koeficijent i beleže dobre rezultate.

- Znali smo da neće biti ista utakmica kao u Firenci. Tamo smo otvorili iz dva šuta i dali dva gola, posle su oni dobili crveni karton i za nas je bilo mnogo lakše. Čukarički je bio organizovan u odbrani, pretili su iz kontri. Znali smo i pripremali smo se za to.

Glavni cilj tim je pehar i to nije tajna.

- Jedan od ciljeva nam je to, prošle godine nam je trofej izmakao u finalu. Znamo koliko može da znači našem klubu i navijačima. Ove godine je Liga konferencije mnogo jača i mnogo su bolji timovi nego prošle. Cilj nam je da stignemo do kraja i damo sve od sebe.

Milenković je izrazio zadvoljstvo jer ekipa nije primila gol i poslao poruku mladim igračima:

- Zadovoljan sam uvek kada se ne primi gol. Nisam počeo prošlu utakmicu, ali me to nije poremetilo - istakao je Milenković i dodao:

- Da mnogo rade na sebi, da budu dole na zemlji i da moraju da slede svoje snove za ono što žele da postanu.

(Telegraf.rs)

Video: Milenković: Kako je Srbija zaustavila Ronalda i šta im je Piksi još u martu rekao za Portugal

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA