≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Vest Hem zapečatio sudbinu TSC-a i ostavio ih bez šansi za prolaz: Dva srpska igrača pogađala mrežu u LE

Vreme čitanja: oko 1 min.

Hrstić i Rundić pogodili za Heken i Rakov

  • 0
Lukas Paketa i Said Benrama, Vest Hem Foto: Tanjug / AP

Fudbaleri Vest Hema porazili su Olimpijakos 1:0 u utakmici četvrtog kola Lige Evrope, i tako ostavili TSC bez šanse da prođe u dalju fazu takmičenja.

Jedini pogodak na susretu delo je Lukasa Pakete u 73. minutu posle asistencije Džejmsa Vord-Prausa. Grci su posle poraza ostali na minimalnim šansama da se dokopaju nokaut runde, dok su Englezi zajedno sa Frajburgom u pol poziciji.

U preostalim duelima srpski igrači nisu imali naročito uspeh. Sporting je porazio Rakov 2:1 pogocima Gonsalveša, dok je jedini gol za Poljake delo Milana Rundića.

I u drugom duelu sa srpskim golgeterom ekipa je poražena. Heken je u Švedskoj ceo plen prepustio Moldeu (1:3) a utehu domaćim navijačima priredio je rezervista Srđan Hrstić.

U svojim okršajima iznenađenja nisu dopustili favoriti poput Betisa, Marseja, Atalante i Rendžersa. Redom su poraze pretrpeli Aris Limasol (4:1), AEK (2:0), Šturm (1:0) i Sparta Prag (2:1).

(Telegraf.rs)

Video: Čukarički na stadionu u Leskovcu čeka Olimpijakos

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA