≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Trener Vojvodine najavio meč sa TSC-om: "Nisu slučajno tu gde su sada, Liga Evrope može samo da im pomogne"

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ranko Popović komentarisao je šta to čeka Lale u Bačkoj Topoli

  • 2
Ranko Popović Foto: FK Vojvodina

Trener fudbalera Vojvodine Ranko Popović izjavio je danas da će njegov tim nastojati da ne pravi organizacione greške u meču sa TSC-om.

Fudbaleri Vojvodine u nedelju od 19.30 časova gostuju ekipi TSC-a u utakmici 15. kola Superlige Srbije.

- TSC je jedna od najorganizovanijih ekipa u ligi, sa igračkim kadrom koji može da odgovori takmičenjima u kojima učestvuje. Nije slučajno tu gde je sad - istakao je Popović na konferenciji za novinare.

Dodaje da njegov tim optimizam ne bi trebalo da gradi na tome šta se dešava u TSC-u.

- Da se fokusiramo šta je kod nas aktuleno, a to je prvo poluvreme protiv Železničara i dobar deo drugog. U prvom smo bili kao cunami. Znamo da smo pravili organizacione greške i nastojaćemo da ih ne ponovimo. Izgubili su igrači na momente ozbiljnost i kontrolu. TSC na sedam, osam pozicija ima po dvojicu igrača koji mogu da igraju u svakoj top ekipi kod nas. To bi trebalo da imamo u vidu, ako već aludiramo na umor ili slično, a Liga Evrope može njima samo da pomogne - zaključio je Popović.

(Telegraf.rs)

Video: Vojvodina za tri minuta slomila otpor Radnika iz Surdulice

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Милош Вш

    11. novembar 2023 | 08:35

    А где су то? Само се брукају, али су зато покупили паре од учешћа и то је то. Само немој да причаш о нашем клупском фудбалу, ма немој о фудбалу уопште. Ттеба га законом забранити код нас и фудбал и ове квази стручњаке. Баш би волео да видим само један њихов тренинг, па мало дете више зна о фудбалу од њих.

  • Lata

    11. novembar 2023 | 06:47

    Neznam šta da kažem kad pročitam izjavu ovog trenera nakon debakla Srpskih klubova u Europi. Nije ni čudo da nam ide “ovako dobro”.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA