Vreme čitanja: oko 1 min.

Kragujevčani ubedljivi protiv Voždovca: Vidakov het-trikom ispratio "Zmajeve"

Vreme čitanja: oko 1 min.

Nije imao Voždovac pravi odgovor na taktički odlično pripremljenu utakmicu Feđe Dudića i njegovih izabranika

  • 0
Milan Vidakov Foto: MN Press/Marko Metlaš

Fudbaleri Radničkog iz Kragujevca savladali su na domaćem terenu ekipu Voždovca sa ubedljivih 3:0, u okviru 15. kola Superlige Srbije.

Kragujevčani su veći deo posla "završili" u prvih 45 minuta, kada je na semaforu stajalo 2:0, a apsolutni junak domaćih, bio je Milan Vidakov.

Poveli su domaći već u trećem minutu, kada je Vidosavljević asistirao, a Vidakov smestio loptu u mrežu, i tako napravio uvertiru za ono što je usledilo u nastavku.

Igrao se 19. minut, kada je Vidakov ponovo pokazao svoj "njuh" za gol, te je po drugi put savladao Andriju Katića.

Nije imao Voždovac pravi odgovor na taktički odlično pripremljenu utakmicu Feđe Dudića i njegovih izabranika, te je Radnički u drugoj polovini drugog poluvremena samo potvrdio trijumf.

Ovog puta se Kilijan Bevis našao u ulozi asistenta, a Vidakov je još jednom matirao nemoćnog Katića, i tako postavio konačan rezultat.

Radnički je ovim trijumfom došao do 18 osvojenih bodova, i nalazi se na visokom šestom mestu, dok je Voždovac "pao" upravo ispod Kragujevčana, i nalazi se na sedmom mestu sa 18 bodova.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA